пʼятниця, 17 серпня 2012 09:41

Демі Мур вирішила усиновити дитину

Демі Мур вирішила усиновити дитину
Так актриса вирішила боротися з депресією Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна голлівудська актриса Демі Мур відчайдушно шукає засіб від самотності. Артистка вирішила всиновити дитину.

Незважаючи на те що шлюборозлучна історія Демі Мур та її колишнього чоловіка, відомого голлівудського актора Ештона Катчера, давно закінчена і кожен з них живе своїм життям, артистка ніяк не може оговтатись після всього того, що сталося. Так, наприклад, вона дуже важко пережила сенсаційну новину про роман Ештона та актриси Міли Куніс. Подейкували, що Демі перебувала буквально на межі нервового зриву.

Причина в тому, що Мур досі любить колишнього чоловіка. "Демі зізналася мені, що досі любить Ештона. Те, що її коханий зустрічається з новою пасією, яка набагато молодша за неї, дуже сильно її поранило. Вона починає божеволіти", - говорив близький друг голлівудської діви.

Дійшло до того, що Мур почала тероризувати своїми істериками дочок від шлюбу з актором Брюсом Віллісом: Румер, Скаут і Талуллу. В результаті дівчата не витримали і пригрозили матері подати на неї в суд, щоб захистити себе від її настирливих дзвінків і постійних стогонів. Брюс Вілліс, до речі, тоді дуже негативно поставився до погроз дочок і мало не публічно їх вилаяв.

В результаті Демі Мур знайшла новий засіб від самотності. Голлівудська актриса, якій в листопаді стукне 50 років, вирішила усиновити дитину, передає StarHit. Щоправда, друзі артистки не схвалюють її способу боротьби з депресією. Вони вважають, що Демі занадто напружена, щоб когось виховувати. Нібито в її нинішньому моральному стані можна виховувати тільки саму себе, причому бажано, щоб це робив психоаналітик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після розставання з Ештоном Катчером дочки не спілкуються з Демі Мур

"З її душевним станом останнє, що їй слід зробити, - це усиновити дитину. Зрозуміло, що вона відчуває себе покинутою, але вона повинна зрозуміти, що вона не може замінити своїх власних дітей іншою дитиною. Це не так-то просто", - повідомили в близькому оточенні голлівудської діви.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур вирішила усиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути