середа, 11 січня 2012 11:52

Демі Мур переживає через свою надмірну худобу

Демі Мур переживає через свою надмірну худобу

Відома голлівудська актриса Демі Мур, яка останнім часом перебувала на піку популярності не завдяки своїм кінороботам, а скандальним подробицям зради свого колишнього чоловіка Ештона Катчера, важко переживала розлучення і навіть закрилася вдома. Однак артистка вийшла з кризи і дала своє перше інтерв'ю.

Одному з глянцевих журналів Демі Мур розповіла про свої переживання щодо зруйнованого подружнього життя. Втім, не особливо вдаючись у подробиці. Вона також зазначила, що її сильно турбує зайва втрата ваги, яка у неї сталася під час стресової ситуації.

Дійсно, Мур, яка ніколи не відрізнялася повнотою, останнім часом стала схожою на мумію. Змарніле обличчя, надто худі руки і ноги добряче налякали світських хронікерів, а її вперте мовчання щодо зради Ештона спокою не додавало.

Демі Мур повідомила, що змогла критично поглянути на себе в дзеркало і зрозуміти, що її зовнішність за прожиті роки послужила їй добру службу, допомагаючи бути сильною привабливою жінкою і затребуваною актрисою, і тому не заслуговує зараз халатного ставлення. Особливо, якщо взяти до уваги її вік і нещодавно здобуту свободу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер давно хотів розлучення з Демі Мур

Тим часом актриса не забуває про свою кар'єру. Нещодавно Демі дала згоду на участь у зйомках фільму про зірку порно Лінду Лавлейс. Однак Мур зіграє не головну героїню, а пряму протилежність - феміністку Глорію Штайн, яка в 1970-і роки отримала популярність завдяки своїм яскравим виступам проти будь-якої порнографії як прямої експлуатації жінок. Варто зазначити, що в амбітному і досить провокаційному проекті разом з Демі знімуться Шерон Стоун, Ерік Робертс та інші голлівудські знаменитості.

Поки Демі Мур виходить з депресії шляхом поринання в роботу, її колишній благовірний Ештон Катчер вирішив заліковувати душевні рани в товаристві інших жінок. Нещодавно актор був помічений у компанії кількох привабливих дівчат. А різдвяні канікули Катчер провів у подорожі по Італії, в якій його супроводжувала сценаристка Лорен Скафаріа. Її-то західні ЗМІ і називають новою коханою Ештона.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур переживає через свою надмірну худобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути