пʼятниця, 25 листопада 2011 10:35

Ештон Катчер давно хотів розлучення з Демі Мур

Ештон Катчер давно хотів розлучення з Демі Мур

Голлівудська актриса Демі Мур нещодавно офіційно подала на розлучення. Однак з'ясувалося, що Ештон Катчер, який робив спроби помиритися, давно мріяв про розставання. Причина проста: актор хоче завести дітей.

Здається, офіційне оголошення про розлучення голлівудської знаменитості Демі Мур поклало кінець скандальній історії про зраду її благовірного, актора Ештона Катчера. Але, як з'ясувалося, цей висновок виявився передчасним.

У пресу просочилася інформація, що Ештон, який у спробі примирення подарував Демі на її день народження новомодний автомобіль Lexus LS 600h L за 100 тисяч доларів, насправді давно хотів розлучитися.

"Він знає, що з Демі у нього не буде дітей, а він їх дійсно хоче", - розповів спільний друг знаменитостей.

Однак містер Катчер, незважаючи на вже ухвалене рішення розірвати шлюб, сподівався, що перший крок до розставання зробить його дружина Демі.

"Він любив її, але вже не міг з нею жити. Демі хотіла зберегти їхній союз, але не змогла впоратися з болем, якого їй заподіяла зрада чоловіка", - повідомив інший знайомий зірок.

Між тим Ештон Катчер продовжує активно зніматися в різних проектах, в тому числі і в суперпопулярному телесеріалі "Дві з половиною людини". Саме на зйомках цієї програми Ештона помітили з якоюсь білявкою, з якою він мило спілкувався, жартував і навіть сміявся.

Було помітно, що містер Катчер особливо не переживає через розрив з Мур. Потенційну нову подружку Ештона, як з'ясувалося, звуть Лаура Препон, їй 31 рік, вона теж актриса, а раніше працювала моделлю. Дівчина захоплюється саєнтології, вона приїхала побачити Катчера прямо на зйомки. Чи варто говорити про новий роман - поки невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер давно хотів розлучення з Демі Мур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути