пʼятниця, 18 листопада 2011 09:33

Демі Мур таки розлучається з Ештоном Катчером

Демі Мур таки розлучається з Ештоном Катчером

Голлівудська актриса Демі Мур оголосила про те, що збирається розлучитися з актором Ештоном Катчером, у шлюбі з яким перебувала шість років. Про це Мур у четвер, 17 листопада, заявила Associated Press.

У заяві 49-річна актриса підкреслила, що рішення далося їй важко. Вона не конкретизувала, що послужило причиною розлучення, зазначивши тільки, що є "певні цінності та обіцянки, які вона вважає священними", і тому настав час "рухатися далі". Вона попросила оточуючих поставитися з розумінням і повагою до її почуттів і почуттів її сім'ї.

33-річний Катчер написав на своїй сторінці в мікроблозі Twitter, що завжди буде з любов'ю згадувати час, проведений з Демі. "Шлюб - це одна із найскладніших речей у житті, і на жаль, іноді шлюби розпадаються", - додав він.

У той же час журнал People пише, що причиною розлучення, швидше за все, послужили неодноразові зради Катчера. Зокрема, згадується зрада, яку актор нібито скоїв у вересні цього року. Чутки про невірність актора також з'являлися в ЗМІ в липні минулого року.

Наближені пари розповідали, що в останні місяці стосунки між Катчером і Мур були напруженими і подружжя проводили разом менше часу, ніж зазвичай.

Одруження Мур і Катчера відбулося у вересні 2005 року. До цього актори зустрічалися більше двох років. За час спільного життя Катчер та Мур заснували фонд The Demi And Ashton Foundation, діяльність якого спрямована проти сексуального рабства в усьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур теж зраджувала Ештона Катчера

Для Катчера це був перший шлюб, а для Мур - третій. У другому шлюбі з актором Брюсом Віллісом, який тривав 13 років, Демі Мур народила трьох дочок.

Демі Мур відома за фільмами "Привид", "Солдат Джейн" і "Стриптиз", а Катчер знявся в таких фільмах як "Ефект метелика" і "Одного разу у Вегасі". В даний час Катчер задіяний в серіалі "Дві з половиною людини".

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур таки розлучається з Ештоном Катчером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути