пʼятниця, 16 грудня 2011 12:00

Демі Мур поки залишається "місіс Катчер"

Демі Мур поки залишається "місіс Катчер"

Популярна голлівудська актриса Демі Мур, яка нещодавно офіційно оголосила про розлучення з чоловіком Ештоном Катчером, так досі і не перейменувала себе в соціальній мережі Twitter. Одні шанувальники артистки надихнулися думкою про можливе примирення подружжя, а інші проводять опитування по підходящим псевдонімам для кумира.

Колишнє подружжя Демі Мур і Ештон Катчер були завзятими користувачами соціальної мережі. Вірніше, на Twitter дружину "підсадив" саме Катчер. Пара частенько писала повідомлення один одному, навіть перебуваючи буквально в сусідніх кімнатах, і вивішувала фотографії з відпочинку, виходів в світ або зовсім побутові знімки. Ештон навіть пару-трійку раз робив провокаційні фотографії Демі, коли та була не зовсім одягнена. Загалом, можна не сумніватися, що шанувальники подружжя були абсолютно щасливі неймовірній активності голлівудських зірок.

Однак відтоді, як сімейне життя Мур і Катчера дало тріщину, Демі перестала відвідувати соцмережу так часто, як робила це раніше. А після оголошення про розлучення акторка взагалі рідко робить записи, що неймовірно засмучує її шанувальників. Тим часом фанати помітили, що Демі так досі не змінила свій нік "місіс Катчер". Ця обставина дуже їх зацікавила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ештон Катчер давно хотів розлучення з Демі Мур

Сама Мур пояснила своє небажання щось змінювати: "Зміна мого ніка в Twitter зовсім не є найважливішим для мене в даний час. Вибачте, якщо вас це бентежить. Мені не треба нічого писати сюди доти, поки я не зміню нік? Це дійсно має значення?"

Інші прихильники Демі Мур провели опитування на тему нового псевдоніма для голлівудської зірки. За результатами цього "дослідження" 60% респондентів вважають, що їй відтепер потрібно іменуватися JustDemi, що перекладається як "Просто Демі". 30% фанатів підтримали псевдонім MsMoore, що означає "Міс Мур", 7% опитаних вибрали в якості ніка SoOverAshton, що можна перекласти як "Я покінчила з Ештоном", а 3% відсотка - GhostGirl, що означає просто "Дівчина-привид".

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур поки залишається "місіс Катчер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути