Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2010 10:42

Демі Мур кожного тижня омолоджує шкіру

Демі Мур кожного тижня омолоджує шкіру

Актриса Демі Мур, якій нещодавно виповнилося 48 років, продовжує виглядати чудово і нітрохи не поступається своєму молодому чоловіку актору Ештону Катчеру.

Голлівудська зірка стверджує, що її секрет в активному способі життя, здоровому харчуванні і в простому людському щасті, а зовсім не в професіоналізмі пластичних хірургів.

Нещодавно з'явилися чутки, що на зміну зовнішності Мур витратила 400 тисяч доларів. Актриса спростувала інформацію, заявивши, що ніколи не зверталась за допомогою до пластики. Але якщо операційне втручання актриса заперечує, то різними омолоджуючими процедурами явно не нехтує.

"Демі красива від природи, але вона завжди шукає нові методи омолоджування", - розповіли в оточенні актриси.

Зірка вже зверталася за допомогою до медичних п'явок для дезинтоксикації організму. На цей же раз вона відкрила для себе термаж - безопераційну підтяжку шкіри за допомогою радіочастотної енергії. Завдяки цій процедурі відбувається стискання колагенових волокон і активне формування нового колагену, що робить шкіру гладкою і пружною, пише "Комсомольська правда".

Актриса проходить процедуру кожного тижня, незважаючи на те, що лікарі стверджують, що немає ніякого сенсу робити термаж частіше одного-двух разів на рік.

Доречно зауважити, процедура ця не з дешевих. Один прийом коштує близько трьох тисяч доларів.

А нещодавно в гонитві за молодістю і красою Мур зважилася слідувати незвично суворій детокс-програмі за порадою Гвінет Пелтроу. У цій програмі будь-яка їжа заборонена, окрім кайєнського перцю, лимонного соку і кленового сиропу. Щоправда, як визнала Демі пізніше, весь передбачуваний курс, розрахований на 21 день, їй витримати не вдалося. Вона вже повернулася до свого колишнього збалансованого харчування і занять спортом.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур кожного тижня омолоджує шкіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути