Ексклюзиви
четвер, 08 квітня 2010 17:48

Демі Мур зізналася у використанні пластики (ФОТО)

У свої 47 років Демі Мур може служити прикладом для жінок, які турбуються про свою фігуру. Про те, як зірка підтримує себе у формі, ходять різні чутки і плітки. Власне кажучи, останніми роками увага публіки до зовнішнього вигляду Демі перевищила інтерес до фільмів з її участю. І як зізналася актриса в інтерв"ю журналу Elle, у свій час вона дійсно мала б"юті-одержимість.

Переживання з приводу своєї фігури - про це Демі може розповісти масу цікавого. Але зараз актриса говорить, що вона нарешті абсолютно задоволена своїм тілом і не збирається знов намагатися що-небудь міняти.

"У мене довгий час були нав"язливі ідеї з приводу фігури. Я не раз мінялася, але це приносило мені лише тимчасове задоволення, - розповідає Мур. - Врешті-решт я прийшла до висновку, що стрункість не вирішить дійсно якої-небудь важливої проблеми. І за іронією долі саме тоді, коли я відмовилася від думки домінувати над своїм тілом, воно стало фігурою моєї мрії. Але сталось це лише після того, як припинила працювати над цим. І я прийшла до висновку, що подібна одержимість безглузда".

Нагадаємо, раніше в інтерв"ю журналу Marie Claire Демі вирішила розвіяти плітки про свої численні пластичні операції і заявила, що сама ідея лягти під ніж заради краси їй неприємна.

"Операції - це, швидше, спосіб битися зі своїми неврозами, ніж шлях до краси. Скальпель все одно не подарує вам щастя, - висловила свою думку актриса. - Можливо, настане день, коли я закричу від страху, побачивши себе в дзеркалі, і тоді моє ставлення до пластичної хірургії зміниться".

Зараз в інтерв"ю Elle Мур невизначено так сказала, що "дійсно підкоригувала дещо", але в цілому процедури, які їй приписують, все ж таки не відповідають реальності.

"Знаєте, це схоже на прізвисько, яке дають в школі, - скаржиться зірка. - І це трохи шкодить твоїй репутації".

Kleo.ru, The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур зізналася у використанні пластики (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути