понеділок, 07 жовтня 2019 12:02

"Дедпул" приховував народження третьої дитини кілька місяців

"Дедпул" приховував народження третьої дитини кілька місяців
Раян Рейнольдс і Блейк Лайвлі стали батьками втретє. Фото: ru.hellomagazine.com

Голлівудський актор Раян Рейнольдс, який зіграв супергероя Дедпула, та акторка Блейк Лайвлі стали батьками втретє та кілька місяців приховували це.

Про поповнення у родині повідомив американський журнал People.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дедпула прийняли за терориста

Офіційні представники поки що не коментують інформацію. Хоча наближені до пари джерела запевняють, що Раян та Блейк вирішили не афішувати народження третьої дитини, яка з'явилась на світ кілька місяців тому.

"Вони щасливі і схвильовані тим, що у них народилась ще одна дитина. Вони закохана і гармонійна пара, а також дуже хороші і практичні батьки. У них була б купа дітей, якби вони могли", - відзначило джерело.

Про вагітність Лайвлі стало відомо на початку травня, коли вона відвідала з чоловіком прем'єру фільму "Детектив Пікачу".

У 42-річного Раяна Рейнольдса і 32-річної Блейк Лайвлі, які зіграли весілля в вересні 2012 року, також є дві дочки - 4-річна Джеймс і 2-річна Інес.

Стало відомо, які гонорари отримають голлівудські актори за участь у фільмах 2019-2020 років. Найбільшу оплату за роль матиме канадський актор Раян Рейнольдс. За стрічку "6 футів під землею" отримає $27 млн - 712 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «"Дедпул" приховував народження третьої дитини кілька місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути