Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 07:06

Де і як відпочивають українські знаменитості (ФОТО)

Звичайно, зірки - люди зайняті і навіть в період відпусток без діла не сидять. Одні закриваються в студії і пишуть нові пісні, для того, щоб здивувати шанувальників восени; інші поєднують гастролі курортними містами з відпочинком.

Крим обрав автор образу Вєрки Сердючки Андрій Данилко. Залишивши на пару тижнів метушливий Київ, артист виїхав до Ялти.

Відпустку Андрій збирається провести в тиші, в одному з кращих санаторіїв Криму. Артист не планує їздити на екскурсії, а хоче розслабитися на березі моря.

"Я люблю пасивний відпочинок! Щоб не було людей. І лише в Україні! Тому що я як тільки подумаю, що треба кудись летіти - відразу відпадає всяке бажання. І так півжиття проходить в літаках!" - зізнався Андрій.

В столицю Данилко збирається повернутися в середині липня - до презентації свого нового альбому.

Віталій Козловський викроїв пару вільних вечорів, щоб повалятися на пляжі і відновити шоколадну засмагу. Перебуваючи з гастролями в Криму, відразу після одного з концертів співак втік на пляж. Без діла на березі Віталій не лежав: він надув матрац, який купив минулого літа в Одесі, позасмагав, але плавати не наважився.

"Минулого року мені не вдавалося відпочити і повністю розслабитися, - нарікає артист. - Зате на цей раз вже відірвався! Це була дуже зворушлива картина - як я лежав на цьому матраці! Мені так хотілося подзвонити всім своїм знайомим і сказати: "А я на морі!", але не став людям душу ятрити. Адже не всі ще у відпустці побували.

Козловський встиг також прогулятися руїнами Херсонесу і загадати бажання у старовинного дзвону.

"Я став під ним, посмикав за язик і загадав заповітне бажання, тепер чекаю його здійснення", - радіє як дитина артист.

А ось телеведучий і шоумен Юрій Горбунов планує провести відпустку далеко за межами батьківщини. Разом з дружиною Юрій збирається відвідати який-небудь острів. Буде це Кріт або Майорка, шоумен ще не визначився.

"Ми з дружиною вже побували і там, і там, - говорить Горбуновв. - Через те, що з початку року встигли двічі побувати в Америці і активно поїздити по цій країні, то на літо вирішили розслабитися і провести пасивну відпустку. Якщо поїдемо на Майорку, то хочу ще раз побувати у Вальдемосса - там, де Шопен ховався з Жорж Санд. Тут дуже красиво - в глибині острова, в горах".

На курорт Горбунов поїде з великими валізами: одягу він бере небагато, а решту місця він приготував для сувенірів. Юрій з кожної поїздки обов"язково привозить сувенірні тарілки, які колекціонує.

Телеведучий Ігор Посипайко під час відпустки збирається відправитися по Європі на автомобілі. Він зізнається, що йому подобається бувати в місцях, далеких від звичайних туристичних маршрутів. Це літо обіцяє стати для Ігоря особливим, адже компанію в його подорожах йому збирається скласти улюблена дівчина Олена Шоптенко.

"Я дуже сподіваюся, що наші з Оленкою графіки співпадуть і ми знайдемо три спільні тижні, щоб я показав їй на машині Європу. Якщо все складеться вдало, то це буде подорож до Барселони і назад". "ForUm".

Зараз ви читаєте новину «Де і як відпочивають українські знаменитості (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути