неділя, 13 лютого 2011 17:50

Даша Букіна перевезла сім'ю до Києва

Даша Букіна перевезла сім'ю до Києва

Зірка серіалу "Щасливі разом" Наталя Бочкарьова перевезла сім'ю до Києва. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Моя сім'я тепер живе в Україні. Дітей я сюди перевезла тому, що знала, що переїду сюди надовго. Я і діти — ми нероздільні. З нами приїхали наші няні.

30-річна виконавиця ролі Даші Букіної також повідомила, що танцюватиме в шоу "Танці з зірками" на каналі СТБ.

"Якщо б я просто хотіла навчитися танцювати, пішла б в танцювальну студію, взяла б викладача і вчилась би танцювати. А тут є конкурс і мені хочеться бути хоча б одною із кращих".

Бочкарьова також розповіла, що їй дуже подобається Київ.

"У вас таке чудове місто. Таке тихе, спокійне. Я просто тут відпочиваю від московської суєти. В мене таке враження, ніби я приїхала в якийсь пансіонат в лісі. Ходиш собі спокійно по вулицях, гуляєш. От вчора заходила в один магазин і мені кажуть: "Ви так схожі на Дашу Букіну. От у нас одягаються всі московські зірки". І почали перераховувати мені всіх російських зірок. Я вислухала і не зізналась, що і є Даша Букіна".

Розповіла Бочкарьова і про те, що її поєднує із головною героїнею серіалу.

"Солодке люблю. В цукерках, шоколадній пасті, в десерті ніколи собі не відмовлю ні за яких умов. От м'яса не їм. Моєму організму виявилось із цим важко жити. Якось пішла на Бесарабку з Анфісою Чеховою, а вона не їсть м'яса, і постійно просила мене: "Скоштуй оце сало, скуштуй ковбасу". Я тоді напробувалась стільки всього, що зрозуміла, треба переходити взагалі на якусь траву".

Між тим зазначила, що із своїм партнером по серіалу Геною Бікуним, актором Віктором Логіновим, "враженнями від проектів не діляться". Після критики Потапа на шоу "Зірка+Зірка" Логінов покинув проект, де вдруге приймав участь із екс-ВІАгрою Анною Сєдаковою.

"Ми не ділимось ніякими враженнями із Віктором Логіновим. Ми спілкуємось, але нема такого, щоб кожного дня: "Ой, ти знаєш, я тут так день провів і в мене такі враження". В нього діти, сім'я, в мене також діти, сім'я".

Зараз ви читаєте новину «Даша Букіна перевезла сім'ю до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути