Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 15:57

Свєтка Букіна виграла шоу "Танці із зірками" (ФОТО)

Свєтка Букіна з серіалу каналу ТНТ "Щасливі разом", 23-річна актриса Дарина Сагалова, отримала переконливу перемогу в проекті каналу "Росія" "Танці із зірками".

Протягом декількох тижнів кращі представниці прекрасної половини російського шоу-бізнесу, театру і кіно билися за почесне право стати кращою на телевізійному танцполі.

Переконливу перемогу отримала актриса Дарина Сагалова, відома глядачам по серіалу "Щасливі разом". Відразу після перемоги Даша призналася "ТД", що відчула величезне полегшення. Адже вона до самого кінця не вірила, що їх з Антоном Ковальовим танцювальний дует стане кращим.

"Я на все життя запам"ятаю момент, коли ми зрозуміли, що стали переможцями! - з радістю в голосі говорить Даша. - В той момент мені дуже сильно хотілося розплакатися. А після цього дуже хотілося танцювати! Шкода, сценарієм танець не був передбачений!"

Учасникам проекту ніколи не оголошували рейтинги глядацьких симпатій. Тому ніхто з них не знав, як же проголосують прості обивателі.

"Я просто навіть не уявляла, як проголосують телеглядачі, - згадує фінальну гонку переможниця. - Особливо у фіналі, коли ми були претендентами на виліт, а наш номер критикували всі кому не лінь."

Переможний танець Дарини Сагалової і Антона Ковальова глядачі каналу "Росія" зможуть побачити вже в неділю.

Життєрадісну красуню Дашу, здається, встигли привітати з перемогою всі численні родичі і друзі. Не дивлячись на це, телефон актриси продовжує лунати кожну хвилину.

"Мене до цих пір поздоровляють, дзвонять звідусіль. Мама з бабусею, коли дізналися, що я перемогла, розплакалися!" - призналася Даша.

Вже в найближчі вихідні Даша і Антон планують організувати веселу вечірку на природі з шашликами для своїх численних друзів і колег по шоу.

Зараз ви читаєте новину «Свєтка Букіна виграла шоу "Танці із зірками" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути