середа, 14 грудня 2022 22:23

Дантес розповів про гумор українських військових на передовій

Дантес розповів про гумор українських військових на передовій
Шоумен Володимир Дантес допомагає військовим на фронті. Фото: ТСН

Ведучий та шоумен Володимир Дантес розповів, як передає автівки та іншу допомогу для військових на фронт.

Він "довозить тачку" до визначеного місця і там передає її військовим чи волонтерам. У більшості випадків це відбувається на відносно безпечних територіях. Проте є історії з "прильотами". Про це Дантес розповів у програмі "Тихий вечір з Оленою Кравець.

"Інколи ми довозимо (тачки – прим. ред.) до військових, але не завжди просто до них. Ми ніколи не були на якихось дуже небезпечних територіях, окрім Ківшарівки, це Харківська область. А до цього ми були в Куп'янську, в який до нашого приїзду прилетіло три рази за годину. І ось, ми доїхали вже до Ківшарівки, а там нічого нема — ані світла, нічого. Але є люди. Ми стоїмо, і я запитую: "А де тут можна сходити в туалет?" Він (військовий – прим. ред.) каже: "Ну ось у ліс, тільки недалеко заходь". Я: "А недалеко — це яка відстань?" Каже: "Ну недалеко". І ти йдеш і розумієш, що там все заміновано. Паралельно з цим починається (обстріл – прим. ред)... Повертаюся, всі просто стоять, курять. Кажу: "А що це?" Вони: "Не турбуйся, це відльоти, це виходи". Я: "А що робити, коли будуть прильоти?" — "Ну відійди від будинку, не знаю". — "Ну, ок. Супер", - розповів історію артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес розповів про спілкування з дітьми від першого шлюбу дружини

Також він поділився декількома історіями і про жарти волонтерів, які рятують людей буквально з-під обстрілів, і підкреслив, що гумор для них – часто єдиний спосіб трішки переключитися. Ведучий зауважив, що хлопці навіть пробували звертатися до психологів, але оскільки вони не військові, то їм дають не військових, а цивільних психологів, і ті не витримують.

"Я не знаю, як це розповідати. Ми стоїмо в Харкові, щоб їхати до Куп'янська. І під'їжджають чоловіки, які всі мають вигляд військових, заряджені такі. Якісь жарти постійно. Ось один із них із позивним "Тунець" дуже серйозно так каже: "У мене є мрія. Хочу полоненого собі на Новий рік". Кажу: "Що?" — "Ну полоненого. Це ж так цікаво: поговорити. Бо я бачив їх лише мертвими, а я хочу живого". А ми стоїмо з Дурнєвим, і нам нібито смішно… А вони всі, їх там двадцять один: "Га-га-га". А він продовжує: "Ось ми йдемо, у мене в руках енергетик. Я бачу, орк лежить, я його так поливаю, кажу: ну що, бадьорись, вставай!" І вони всі: "Га-га-га", - розповів Дантес.

Виконавець Володимир Дантес розмовляв до 24 лютого російською мовою. Він виріс у російськомовній родині, його оточувала саме ця мова.

"Я думав, що я буду смішним українською, не зможу висловлювати свої думки. Усі наративи, які тільки були, я їх минув", – поділився музикант.

Зараз артист спілкується лише українською – як на сцені, так і в побуті.

Зараз ви читаєте новину «Дантес розповів про гумор українських військових на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути