пʼятниця, 28 квітня 2023 13:52

Дантес оригінально привітав Кацуріну з днем народження
5

Український шоумен 34-річний Володимир Дантес поділився сонячною світлиною з бізнесвумен Дашею Кацуріною, якій сьогодні виповнилося 28 років.

28 квітня у Instagram ведучий та музикант розмістив рідкісний знімок, на якому ніжно обіймає кохану. Він також привітав обраницю зі святом.

"Дашо, з днем народження. У нас майже немає спільних фото. Це селфі зроблене влітку, коли ти поїхала зі мною вперше на концерт. І як ти знаєш, разом ми дуже погано фотографуємося. Але в цьому і є якась наша особливість. У нас немає на це часу. Ми намагаємось насолодитися одне одним і прожити ці хвилини якомога якісніше. Я тебе сильно кохаю. P.S. Бажаю спільних фото зі мною", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва показала, що Кацурін подарував їй на 33-річчя

Шоумен показав сонячне фото разом зі своєю обраницею
Фото: Instagram.com/vladimirdantes
Шоумен показав сонячне фото разом зі своєю обраницею
Шоумен показав сонячне фото разом зі своєю обраницею
Шоумен показав сонячне фото разом зі своєю обраницею
Дантес знайшов нове кохання після Дорофеєвої

Розлучення співачки Наді Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом стало сенсаційною новиною. Згодом Дорофєєва зізналася, що вона і київський ресторатор Міша Кацурін закохалися одне в одного, тому вирішили розлучитися з партнерами. Тепер Надя і Міша розвивають щасливі стосунки. А колишня Кацуріна Даша зустрічається з Дантесом.

Дорофєєва та її новий бойфренд, ресторатор та музикант Міша Кацурін показали, як разом проводять час на вихідних. Закохані вирішили провести час у творчій атмосфері та разом створити витвір мистецтва. У Instagtram Дорофєєва поділилася кадрами, на яких вони із Кацуріним намалювали спільну картину.

А у середу 33-річна Надя Дорофєєва потішила фанатів звабливими фото у прозорій білизні.

Зараз ви читаєте новину «Дантес оригінально привітав Кацуріну з днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути