середа, 07 вересня 2022 17:09

Дорофєєва вперше розкрила подробиці роману з Кацуріним: "Багато вигадують у цій історії"
5

Виконавиця Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман з Мішею Кацуріним
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Виконавиця Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман з Мішею Кацуріним
Розлучення Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом приголомшило шанувальників
Раніше Міша і Даша Кацуріни та Дорофєєва з Дантесом дружили сім'ями
Розлучення Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом приголомшило шанувальників

Виконавиця Надя Дорофєєва вперше розповіла про роман із Мішею Кацуріним. Зірка тривалий час не хотіла коментувати їхні стосунки.

Розлучення Дорофєєвої з шоуменом Володимиром Дантесом приголомшило шанувальників. Як зізналася сама артистка, до цього йшло місяцями. Обидві зірки запевняють, що змогли залишитися в теплих дружніх стосунках. Подробицями Дорофєєва поділилася в програмі ЖВЛ.

"Воно було дуже складним. Дуже. І ми спілкувалися з Вовою про це, мені здається, пів року постійно. Тому що ми поважаємо одне одного, кохаємо одне одного. І просто розуміли, що ми – друзі. От ми так довго це розуміли і все одно ми хотіли спробувати ще. І ось це найгірше – коли тобі так комфортно з людиною, нам дуже добре жилося. Але воно вже не працює, як жінка і чоловік", – пояснила Надя.

За 1,5 місяця до розриву пара разом відпочивала в Мексиці і мала абсолютно щасливий вигляд.

"У цю поїздку ми їхали і вже знали, що ми так даємо начебто останній шанс. Це була супервідпустка, я в захваті від неї залишилася. Але ми вже відпочивали більше як друзі. Ми повернулися потім і сказали одне одному, що, напевно, треба розходитись як чоловік та жінка", – сказала співачка.

Після розлучення у мережі почали ширитися чутки, що новим обранцем Дорофєєвої став київський ресторатор Кацурін, який так само несподівано оголосив про розрив із дружиною Дашею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через політичні погляди і нові романи: які зіркові пари розпалися під час війни

"Я не з тих, хто любить такий піар. Він мені не подобається. Дуже багато негативу, дуже багато надуманих історій. Мені такого нарозповідали, що в мене просто… Я реально була в шоці. Неслося жахливе просто, і ми вже вирішили. Знаєте, коли за тебе додумують, то люди починають злитися аж. Вони починають вигадувати історії", – сказала співачка.

Врешті-решт, Надя та Міша зізналися, що тепер разом.

"Я відчувала, що несправедливо. Брехня. Неправду кажуть. І ми написали про те, що ми разом лише через те, щоб так, вже так. Якщо ви нас один раз десь побачите, так, так. Ми закохалися. Все дуже просто. Ми закохалися. Люди дуже багато вигадують у цій історії. Десь є правда, десь її немає. Але це моє життя", – зауважила Дорофєєва.

ЗМІ приписали роман і колишнім Наді і Міші – Даші і Вові, які теж скрізь бувають удвох. Дорофєєва каже, що це історія Вови і Даші, яку вона дуже поважає.

"Я вважаю, що Вова сам повинен, якщо він хоче, щось розповідати", – додала артистка.

Співак Володимир Дантес і рестораторка Даша Кацуріна почали показувати фанатам особисте життя.

Вони тривалий час інтригували шанувальників. Лише днями вони вперше публічно освідчилися одне одному в коханні. А тепер у мережі з'явилося ніжне романтичне чорно-біле відео, як вони цілуються на підлозі в спальні.

Шанувальники пари впевнені, що це – справжнє кохання.

Зараз ви читаєте новину «Дорофєєва вперше розкрила подробиці роману з Кацуріним: "Багато вигадують у цій історії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути