пʼятниця, 26 лютого 2021 16:48

"Чоловік Шакіри хотів заспівати зі мною". Українка розповіла про залицяння зірок
5

Модель розповіла про залицяння зірок
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Модель розповіла про залицяння зірок
Модель розповіла про залицяння зірок
Модель розповіла про залицяння зірок
Модель розповіла про залицяння зірок

Модель Арина Любітєлєва поділилася історією знайомства зі знаменитостями. За 5 років модельної кар'єри працювала з відомими дизайнерами, з'явилася на обкладинці Harper's Bazaar, пожити в США і зустрічалася із зірками.

"Не дуже тремтіла, коли знайомилася з зірками, адже в цей час вже зустрічалася з Беном з Imagine Dragons (Бен Маккі – бас-гітарист гурту, з яким модель зустрічалася 2 роки. – Gazeta.ua), а це майже легенда. До цього в мене був ще більш відомий хлопець. Тож до такого оточення я звикла. Коли ти живеш в Америці, з зірками дуже легко знайомитися. Тим більше, якщо знаходишся в певній тусовці, як я", - зазначила вона.

Любітєлєва розповіла, як до неї залицялися знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це були найдовші 5 хв. у моєму житті". Фіналістка модельного реаліті ледь не травмувалася

"Якось у ресторані на мене дуже пильно дивився чоловік. Потім я зрозуміла, що це актор Міккі Рурк. Чоловік Шакіри, футболіст Жерар Піке, взагалі до мене клеївся: хотів, щоб я з ним пісню заспівала. А в Токіо познайомилася з футболістом Ліонелем Мессі – він приїжджав зніматися в рекламній кампанії годинників, а я була знайома з організаторами цієї зйомки, тож потім ми разом гуляли", – згадала учасниця реаліті "Супер Топ-модель по-українськи", яке показував "Новий канал".

Модель Тетяна Брик розповіла, що вона спробувала багато варіантів, щоб досягти ідеальну фігуру: голодування, жорсткі дієти, голковколювання. Та вона зазначила, що найбільш ефективно допомагали схуднути заняття спортом і правильне харчування.

Зараз ви читаєте новину «"Чоловік Шакіри хотів заспівати зі мною". Українка розповіла про залицяння зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути