вівторок, 26 квітня 2022 18:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Чоловік Падалко розірвав стосунки з батьками в Росії: "Написав їм та їхній країні прокляття"

Чоловік Падалко розірвав стосунки з батьками в Росії: "Написав їм та їхній країні прокляття"
Марічка Падалко зізналася, що її чоловік прокляв батьків, які живуть у Росії. Фото: instagram.com/marichkapadalko

Телеведуча Марічка Падалко розповіла, що її чоловік Єгор Соболєв розірвав стосунки з батьками, які мешкають у Російській Федерації. Причиною стала їхня позиція щодо війни, яку веде Росія проти України.

У цьому вона зізналася в інтерв'ю ЖВЛ.

"Я знаю, наскільки його люблять батьки та що це найкращий захист. Коли ми з Єгором тільки попрощалися 24 лютого, я одразу почала писати його мамі, щоб вона за нього молилася. В її словах було багато переживань за сина, щоб із нами все було добре", - пригадала зірка.

"Але потім, коли Єгор почав спілкуватися з батьками, він зрозумів, що це є суто переживання за нього, але жодного засудження того, що Росія тут робить. Він сказав їм більше йому не писати", - розповіла вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Галкін пообіцяв віддати Україні частину грошей з концертів у Ізраїлі

Соболєв поставив остаточно крапку в спілкуванні після того, як брав участь у звільненні Ірпеня і на власні очі побачив жахи, скоєні росіянами.

"Коли Єгор вийшов з Ірпеня, я так розумію, що він там побачив набагато більше, ніж мені розповів, бо я це прочитала в його листуванні з мамою. Він їм написав усе, що думає про Росію, про них, все що він там побачив, зґвалтованих дівчат віку нашої найменшої дитини. І написав їм та їхній країні прокляття", - поділилася Падалко.

"Поновлення стосунків із мамою і батьком може бути лише через сильне їхнє особисте каяття як громадян Росії. Вельми сильне каяття і прощення", - додала вони.

Також ведуча пригадала, що перед війною багато сварилася із чоловіком, який намагався її переконати, що напад РФ таки буде й треба заздалегідь вивозити дітей у безпечне місце. І завдяки чуттю чоловіка, яке його не підвело, подружжя в грудні придбало квартиру в Жовкві на Львівщині. Сина й двох доньок Соболєв вивіз на захід країни ввечері 23 лютого. Зараз діти з батьками Падалко.

Акторка й телеведуча Ольга Сумська зізналася, чому її старша донька, акторка Антоніна Паперна продовжує жити в Росії та замовчує російську агресію проти України.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Падалко розірвав стосунки з батьками в Росії: "Написав їм та їхній країні прокляття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути