пʼятниця, 04 травня 2012 15:42

Чоловік Сальми Хайєк радив своїй коханці зробити аборт

Чоловік Сальми Хайєк радив своїй коханці зробити аборт
Сальма Хайєк і Франсуа-Анрі Піно Фото: tabloid.pravda.com.ua

Французький бізнесмен та чоловік акторки Сальми Хайєк Франсуа-Анрі Піно не хотів народження сина від коханки Лінди Євангелісти та радив їй зробити аборт. Із такої гучної заяви в середу розпочалася їхня битва за аліменти в Суді з сімейних справ Манхеттену. Про це пише ТаблоID з посиланням на "Contact Music ".

Як повідомив судові адвокат 46-річної Лінди, коли його клієнтка з'ясувала, що чекає дитину, то Піно рекомендував їй перервати вагітність.

Багатій "чітко дав зрозуміти, що не має найменшого бажання" опікуватися сином, і Євангеліста б із радістю ростила малого Августіна сама, якби її фінансова ситуація не змінилася, коли завершився вигідний контракт із "L'Oreal".

"Вона (Лінда -ред.) не має наміру повісити на містера Піно свій власний спосіб життя. Вона хоче, щоб рівень життя Августіна лишився таким, яким був досі", - наголосив представник супермоделі.

Зі свого боку 49-річний Піно заявив, що до прийняття рішення, лишати дитину або ні, він залучений не був, а його адвокат назвав фінансові вимоги позивачки "смішними".

Нагадаємо, до суду з приводу аліментів Євангеліста звернулася минулого літа. Супермодель хоче, щоби колишній виплачував 46 тисяч доларів щомісяця на утримання їхнього 5-річного сина. На її думку, хлопчик конче потребує озброєної охорони та цілодобової няні.

Як відомо, син Лінди Євангелісти з'явився на світ у 2006-му році, а в 2007-му донечку народила акторка Сальма Хайєк, нині вже законна дружина Піно.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Сальми Хайєк радив своїй коханці зробити аборт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути