вівторок, 18 жовтня 2011 11:37

Розпатлана Сальма Хайєк познайомила дочку з дельфінами

Сальма Хайєк днями привела доньку в дельфінарій в Майамі. 45-річна актриса виглядала дуже гламурно в джинсах-кльош, на підборах і з червоною атласною краваткою на шиї, прикрашеною квіткою. Однак вона, не роздумуючи, роззулася, закатала штанини джинсів і присіла біля басейну поруч із дочкою, аби спостерігати за грою дельфінів. Сама Валентина Піно виглядала не менш стильно у сукні з принтом і розпатланим волоссям, яке все більше стає схожим на шевелюру мами, пише The Daily Mail.

4-річна дівчинка із задоволенням спостерігала за трюками дельфінів під керівництвом вмілого тренера.

Сальма з дочкою прилетіли в Майамі на прем'єру фільму "Кіт у чоботях", в якому актриса озвучила одного з головних персонажів. Раніше Хайєк зізнавалася, що хотіла взяти участь у фільмі, в якому б дочка змогла впізнати її.

На прем'єрі фільму в Польщі минулого тижня актриса розповіла, як її дочка вперше почула її голос в мультфільмі, коли вони дивилися трейлер до нього.

"Це було дуже дивно, тому що ми пішли дивитися в кінотеатр зовсім інший фільм. І я не знала, що будуть показувати трейлер. Валентино сказала: "Мама, у цієї кішки такий же голос, як у тебе!". Але коли я їй все пояснила, вона все зрозуміла. Однак на початку вона була збентежена", - розповіла актриса на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Розпатлана Сальма Хайєк познайомила дочку з дельфінами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути