вівторок, 04 грудня 2012 10:32

Чоловік Гвен Стефані почав задивлятися на молоду няню

Як тільки Гвен Стефані повернулася до музичної кар'єри з "No Doubt", в її родині виникла класична проблема. Чоловік Гевін Россдейл почав задивлятися на молоду няню.

Популярна співачка переживає не кращі часи. Сімейне життя артистки настільки жахливе, що недалекий той момент, коли вона заявить про розлучення. Не так давно Гвен і папараці стали свідками однієї нещодавньої сцени й запідозрили музиканта в зраді.

Коли Гвен не було вдома, лідер рок-групи "Bush" наглядав з нянею за дітьми. Відправившись на прогулянку, Гевін навіщось поклав руку на поперек молодої блондинки, а потім опустив її нижче.

За словами друзів Стефані, у неї і Россдейла дійсно є проблеми. "Гвен впевнена, що за ним треба стежити, щоб він не перейшов межу. Останнім часом вони все частіше сваряться", - розповіли вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: No Doubt повертаються на сцену з новою платівкою

Шлюб знаменитостей триває ось уже десять років. За цей час Гвен і Гевін встигли обзавестися двома синами, Кінгстоном і Зумою. Незважаючи на труднощі, зірки намагаються налагодити стосунки і регулярно відвідують сімейного психолога.

Гвен Стефані та її чоловік британський музикант Гевін Россдейл зустрілися в 1996 році, офіційно скріпили свій союз в 2002 році. Протягом 14 років стосунків в житті Гвен і Гевіна відбулося багато: Россдейла не раз звинувачували в зрадах, колишня дружина легендарного лідера групи Nirvana Курта Кобейна Кортні Лав взагалі у відкриту заявила, що була протягом восьми місяців коханкою Россдейла і це при тому, що він був одружений з Гвен.

А пару років тому з'ясувалося, що Гевін Россдейл мав гомосексуальний досвід. Трансвестит Пітер Робінсон, більш відомий як Мерилін, розповів журналістам про "ніч кохання" з містером Россдейлом. Можна тільки уявити шок Гвен Стефані, адже одна справа, коли твій чоловік зраджує тобі з жінками, і зовсім інша, коли чоловік віддає перевагу чоловікам. Сам Гевін не став заперечувати зв'язку з Пітером Робінсоном, проте заявив, що це був лише експеримент часів його молодості.

Між тим, як стверджує брат Гвен Стефані Ерік, "після десяти років шлюбу вона прийшла до висновку, що зовсім не знає чоловіка, за якого вийшла заміж".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Гвен Стефані почав задивлятися на молоду няню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути