Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2013 09:28

Через загиблу жінку Меладзе хоче піти з шоу-бізнесу

Через загиблу жінку Меладзе хоче піти з шоу-бізнесу
Продюсер сильно переживає Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий композитор і продюсер Костянтин Меладзе сильно переживає через смерть збитої ним жінки. За словами родичів загиблої, знаменитість не може займатися творчістю і готовий відмовитися від всіх музичних проектів.

Зараз Костянтин Меладзе закритий від спілкування з представниками преси. Він не відповідає на телефонні дзвінки і не дає інтерв'ю. Кажуть, знаменитість буквально замкнувся в собі через загибель збитої ним жінки.

"Меладзе так важко і глибоко переживає цю трагедію, що навіть я його не одразу впізнав. Композитор сказав, що готовий кинути писати музику, закриє свій проект, оскільки ця трагедія не дає йому можливості працювати. Костянтин зазначив, що буде утримувати дітей до їхнього повноліття. Мова не йде про десятки тисяч доларів, які нібито були перераховані, це брехня. Він сказав, що буде їх одягати, вчити, годувати", - поділився близький родич загиблої жінки.

Нагадаємо, незадовго до Нового року Костянтин Меладзе став винуватцем автоаварії. Знаменитість збив на своєму автомобілі жінку, яка померла на місці від отриманих травм. "Він дійсно був за кермом, він цього не заперечує. Був тверезий", - повідомили в правоохоронних органах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Меладзе візьме на себе утримання дітей збитої дівчини

Як повідомила прокуратура Київської області, рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля Lexus (тобто Костянтин Меладзе) поблизу транспортної зупинки "П'ятихатки" скоїв наїзд на пішохода. Розпочате кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту"). Санкція за статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Незабаром назвали ім'я загиблої. Нею виявилася Ганна Пищало. Днями ж стало відомо, що Меладзе пообіцяв взяти на поруки дітей Ганни: п'ятирічного сина Данила та дворічну доньку Софію.

Зараз ви читаєте новину «Через загиблу жінку Меладзе хоче піти з шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути