Ексклюзиви
середа, 23 січня 2013 16:46

Костянтин Меладзе візьме на себе утримання дітей збитої дівчини

Костянтин Меладзе візьме на себе утримання дітей збитої дівчини
Продюсер буде до повноліття виплачувати гроші двом малюкам Фото: ИТАР-ТАСС

Відомий продюсер Костянтин Меладзе вирішив взяти на утримання дітей збитої ним жінки. Він буде до повноліття виплачувати гроші двом малюкам.

Нагадаємо, незадовго до Нового року Костянтин Меладзе став винуватцем автоаварії. Знаменитість збив на своєму автомобілі жінку, яка померла на місці від отриманих травм. "Він дійсно був за кермом, він цього не заперечує. Був тверезий", - повідомили в правоохоронних органах України.

Як повідомила прокуратура Київської області, рухаючись у напрямку Києва, водій автомобіля Lexus (тобто Костянтин Меладзе) поблизу транспортної зупинки "П'ятихатки" скоїв наїзд на пішохода. Розпочате кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 КК України ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту"). Санкція за статтею передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Керівник прес-служби Головного управління МВС України по Київській області Микола Жукович розповів, що загиблою виявилася жінка 1982 року народження, безробітна. За його словами, вона переходила дорогу в районі пішохідного переходу: "Слідство встановить, на пішохідному переході збита вона була або біля нього, тому що там є можливість, що вона зрізала шлях".

Незабаром назвали ім'я загиблої. Нею виявилася Ганна Пищало. Не так давно Меладзе перерахував родичам Ганни 30 тисяч доларів і обіцяв допомагати їм і надалі. А п'ятирічному синові покійної Данилу і дворічній доньці Софійці від Костянтина будуть щомісяця надходити кошти, розмір яких поки не уточнюється.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ганну Пищало, яку збив Меладзе, похоронили біля свіжої могили її батька

Тим часом МВС України запевняє, що, незважаючи на відмову родичів Пищало від претензій до Меладзе, його справа буде розглянута в суді. Відомому продюсеру загрожує покарання до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Але експерти сходяться на тому, що Меладзе отримає умовне покарання. Адвокати знаменитості постараються довести, що Ганна Пищало потрапила під колеса його автомобіля з власної неуважності.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе візьме на себе утримання дітей збитої дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути