пʼятниця, 08 лютого 2013 13:46

Через голі груди Джанет Джексон зірки не зможуть оголятися

Через голі груди Джанет Джексон зірки не зможуть оголятися
Знаменитостям заборонили з'являтися у відвертих вбраннях Фото: telegraph.co.uk

Західні зірки дадуть відповідь за витівку поп-співачки Джанет Джексон, яка кілька років тому під час прямого ефіру оголила груди. Тепер знаменитостям заборонили не тільки з'являтися у відвертих вбраннях, але і просто трохи оголяти тіло.

Американська телерадіомережа CBS вирішила перестрахуватися і заздалегідь випустила заяву, згідно з якою знаменитостям, які приймають участь в церемонії нагородження Grammy, заборонено оголювати різні частини свого тіла.

Американському порталу TMZ прийшов електронний лист від телерадіомережі, в якому міститься прохання до учасників церемонії "належним чином закрити сідниці і бюст" і не допускати розривів своїх нарядів на виступаючих частинах тіла. Компанія, бореться за моральну зовнішність гостей Grammy, також просить знаменитостей не одягатися в "прозорі вбрання" і уникати оголення тіл в "області дітородних органів".

Зарубіжні видання пов'язали цю недвозначну вимогу з витівкою поп-виконавиці Джанет Джексон, яка кілька років тому, виконуючи пісню в дуеті з Джастіном Тімберлейком, на кілька хвилин примудрилася оголити одну з грудей. Тоді вибухнув справжній міжнародний скандал, в результаті якого телеканал CBS, який транслював виступ знаменитості, ледь відстояв своє право не платити штраф у розмірі 550 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховний суд США скасував штраф за сосок Джанет Джексон

До слова, тільки нещодавно на урочистій церемонії вручення нагород Screen Actors Guild Awards висхідна зірка Голлівуду Дженніфер Лоуренс ледь не показала всьому світу свою спідню білизну. Дівчина вибрала для виходу в світ синю довгу сукню з відкритими плечима. У момент, коли молода артистка прямувала до сцени, на шлейф її сукні один з гостей церемонії ненавмисно поставив свій стілець. У підсумку вбрання Дженніфер порвалося прямо на ній: з довгої сукні перетворилося у вбрання, котре ледве прикриває коліна. На щастя, актриса з гумором поставилася до подібного конфузу. Адже все могло закінчитися куди непристойніше.

Зараз ви читаєте новину «Через голі груди Джанет Джексон зірки не зможуть оголятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути