Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2012 09:23

Джанет Джексон вийде заміж за мільярдера

Джанет Джексон вийде заміж за мільярдера
Весілля планується зіграти в Катарі навесні 2013 Фото: paparazzi.ru

Популярна виконавиця, молодша сестра покійного Майкла Джексона Джанет зібралася під вінець. Обранцем співачки став її бойфренд, катарський мільярдер Вісс Аль-Мана, який молодший за неї майже на десять років.

Джанет Джексон прийняла пропозицію свого коханого Віссама Аль-Мани, з яким вона зустрічається протягом двох років. На знак заручин катарський мільярдер підніс Джанет дорогу обручку. Цікаво, що популярна виконавиця її не носить, тому що боїться втратити.

Весілля планується зіграти в Катарі навесні 2013 року. Шлюб з мільярдером стане для поп-діви третім. Раніше вона була заміжня за музикантом Джеймсом де Барж і танцюристом Рене Елізондо. Останній звинувачував співачку в лесбійських зв'язках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Майкла Джексона зникла через рекомендації лікарів

Кажуть, одруження обійдеться парі в мільйони доларів. "Сім'я та друзі Джанет полетять на урочистість на приватних літаках. Віссам хоче, щоб шеф-кухар склав спеціальне меню з цієї нагоди", - розповів якийсь близький друг Джексон. Більш того, Джанет хоче дітей, і якщо не зможе народити сама, то готова їх усиновити.

Зараз ви читаєте новину «Джанет Джексон вийде заміж за мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути