пʼятниця, 04 листопада 2011 10:39

Телеканал не штрафуватимуть за показ голих грудей Джанет Джексон

Телеканал не штрафуватимуть за показ голих грудей Джанет Джексон

Апеляційний суд Філадельфії в середу, 2 листопада, скасував штраф, накладений Федеральною комісією з комунікацій (ФКК) на телеканал CBS за показ у прямому ефірі оголених грудей співачки Джанет Джексон, повідомляє Broadcasting & Cable.

Йдеться про інцидент, що стався в 2004 році. Тоді в перерві матчу Суперкубка з американського футболу, який транслювався на CBS в прямому ефірі, виступали Джанет Джексон з Джастіном Тімберлейком. Співак необережно зачепив костюм Джексон, через що одна з її голих грудей менше однієї секунди, як нагадує Bloomberg, була видна телеглядачам.

У результаті ФКК постановила оштрафувати канал на 550 тисяч доларів. У 2008 році апеляційний суд Філадельфії скасував рішення ФКК. Суд посилався на те, що комісія роками дотримувалися політики, згідно з якою "скороминуща" трансляція непристойностей не піддається штрафу, і рішення проти CBS, таким чином, було непослідовним. Однак у 2009 році Верховний суд США скасував постанову апеляційного суду, у якого, тим не менш, залишилася можливість переглянути справу.

Цього разу апеляційний суд Філадельфії ґрунтувався на тих же доказах, що і три роки тому. CBS висловив подяку суду за те, що той знову виніс рішення на користь телеканалу, в той час як ФКК заявила про своє розчарування. У колегії з трьох суддів двоє проголосували на користь CBS, один проти.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал не штрафуватимуть за показ голих грудей Джанет Джексон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути