Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2024 13:28

"Це важливий майданчик комунікації" - Україна візьме участь у Євробаченні-2025

"Це важливий майданчик комунікації" - Україна візьме участь у Євробаченні-2025
Євробачення 2025. Фото: facebook.com/EBU

Україна візьме участь у пісенном конкурсі Євробачення-2025.

За інформацією голови Суспільного Миколи Чернотицького, це ще один спосіб нагадати світу про війну, яку розв'язала Росія.

"Це важливий майданчик комунікації зі світом. Важливо, щоб Україна не сходила з перших шпальт світових медіа, щоб світ пам'ятав про війну, яку проти нас веде Росія. Євробачення - це ключовий елемент культурної дипломатії, і Суспільне зробить все можливе, аби наша країна була представлена якомога краще", - прокоментував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначилося місто, яке прийме Євробачення 2025 року: дати проведення конкурсу

Голова делегації на Євробаченні Оксана Скибінська додала, що брати участь у конкурсі необхідно, щоб показати силу українського духу.

"Зараз для нас вкрай важливо, щоб Україну продовжували бачити й чути, а наші актуальні меседжі лунали ще гучніше й проникливіше. Євробачення залишається тим майданчиком, де культура говорить не лише через музику, а й через потужні художні образи, що здатні достукатися до тих, хто може не стежити за новинами", - сказала жінка.

У травні цього року переможцями "Євробачення" стали артисти зі Швейцарії Nemo з піснею The Code. Українські представниці Jerry Heil і alyona alyona зайняли третє місце.

Зараз ви читаєте новину «"Це важливий майданчик комунікації" - Україна візьме участь у Євробаченні-2025». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути