понеділок, 27 червня 2022 19:10

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це була єдина моя родина" – Могилевська розповіла про рідного дядька, який загинув у Маріуполі

"Це була єдина моя родина" – Могилевська розповіла про рідного дядька, який загинув у Маріуполі
Артистка Наталія Могилевська розповіла про загибель рідного дядька в Маріуполі. Фото: facebook.com/mogylevskaya

Від рук російських загарбників помер рідний дядько співачки Наталії Могилевської. Чоловік жив у захопленому росіянами Маріуполі Донецької області.

Виконавиця поділилася, що смерть близької людини для неї стало справжнім ударом. Дядько був її єдиною сім'єю. Могилевська намагалася забрати його до Києва разом із родиною. Але він відмовився: мовляв, за вісім років "звик до вибухів і гадав, що все минеться". Про це розповіла артистка під час національного телемарафону.

Зазначила, що з будинком, де жив дядько, пов'язано багато її дитячих спогадів. Однак окупанти зруйнували це все, поціливши туди двома снарядами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бєдняков показав відео з вулиць Маріуполя: "Тепер тут могили"

"З ним не було зв'язку. Місяць ми не знали, що з ним. Він мешкав біля моря. Після того, як не стало моїх батьків, цей дім став для мене єдиним місцем, де я можу ще дозволити бути собі дитиною. Тато рано пішов, не стало мами, бабусь і дідусів – нікого нема. І родини немає, власних дітей теж немає. Для мене це було важливо, це була єдина моя родина. Для мене це був важливий дім", – поділилася Могилевська.

Співачка говорить, що сподівається на якнайшвидшого завершення війни. Українські захисники отримують європейську допомогу й виженуть росіян.

"Страшно й не хочеться. Але я з тих, хто має такий характер. Я не відчуваю болю. Мені б хотілося, щоб нам якомога раніше дали допомогу наші європейські друзі. І наші хлопці їх (окупантів. – Gazeta.ua) не своїми життями, а технологіями вигнали", – додала вона.

Могилевська зізналася, що зустрічається з новий бойфрендом. За її словами, коханий має зброю і боронить її. Подробицями особистого життя артистка ділиться неохоче. Коханий співачки веде непублічний спосіб життя. Тривалий час жив у США.

Зараз ви читаєте новину «"Це була єдина моя родина" – Могилевська розповіла про рідного дядька, який загинув у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути