понеділок, 27 червня 2022 17:43

Спецтема: Війна Росії проти України

"Він мене боронить" – Могилевська розсекретила нові стосунки

"Він мене боронить" – Могилевська розсекретила нові стосунки
Артистка Наталія Могилевська розповіла про нового бойфренда. Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Співачка Наталія Могилевська зізналася, що зустрічається з новий бойфрендом. За її словами, коханий має зброю і боронить її.

Подробицями особистого життя артистка ділиться неохоче. Та цього разу вирішила розкритися в ефірі національного телемарафону.

Коханий співачки веде непублічний спосіб життя. Тривалий час жив у США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кім захопив мережу рідкісним фото з дружиною

"Він мене боронить. Ми бували в таких місцях, які настільки часто бомблять, що люди перейшли жити під землю. І ми під землею їм даємо концерти. Там небезпечно виступати. Він каже мені: "Ти моя героїня", – зізналася виконавиця.

Вони познайомилися ще на початку повномасштабної війни РФ проти України. Тоді пара вивезла в безпечне місце велику кількість дітей, цивільних і сестру Могилевської, яка була на восьмому місяці вагітності.

"Я вірю, що він фартовий. Він старший за мене і сильно вродливий. Він має зброю і він мене захищає", – зізналася співачка.

Артистка Наталія Могилевська з початку повномасштабної російської агресії вирішила не виїжджати за кордон. В Україні вона дає благодійні концерти, створює пісні, а також готує музичну виставу "Я вдома". А також співачка вперше розповіла, що російські окупанти зробили з її будинком у Бучі.

Зараз ви читаєте новину «"Він мене боронить" – Могилевська розсекретила нові стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути