вівторок, 25 вересня 2018 16:17

"Була б нещасною фрау з трьома дітьми і кухнею" - Оля Полякова дала відверте інтерв'ю
3

Фотосесію для видання провели в домі Олі Полякової
Фото: Viva
Фотосесію для видання провели в домі Олі Полякової
Фотосесію для видання провели в домі Олі Полякової

Співачка Оля Полякова розкрила свої коронні рецепти виготовлення сирів і лайфхаки по догляду за собою. Ексклюзивне інтерв'ю знаменитість дала українському виданню Viva в честь його річниці.

Gazeta.ua дає найцікавіші цитати з розмови:

"Якби свого часу я вийшла заміж... за людину, яка кликала мене вийти заміж і виїхати з ним в іншу країну, я не стала б співачкою, а була б нещасною фрау з трьома дітьми і кухнею. І мені здається, вона (тобто я) була б абсолютно шаленою. Але я хотіла стати співачкою і розуміла, що в запропонованих обставинах це було б неможливо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова перевтілилась у британську королеву

"Хочете ви того чи ні, але ви постарієте.

У будь-якому випадку, рано чи пізно це станеться. Швидше за все, одночасно зі своїми подругами. Ну, може бути, на пару років пізніше, якщо захопитеся якимись технологіями. Але, в будь-якому випадку, ви постарієте. Мало того, як би молодо і підтягнуто не виглядала ваша дупа, очі завжди видадуть ваш реальний вік. Ось я, начебто, непогано виглядаю, і така вся з себе молоденька, але при цьому, мені ще жодного разу не вдалося нікому впарити, що мені 25".

Автор: Viva
  Фотосесію для видання провели в домі Олі Полякової
Фотосесію для видання провели в домі Олі Полякової

"Я тільки зараз зрозуміла, що людина нікому нічого не винна.

Тільки в свої 30 з хвостиком ти прозріваєш. Ясно усвідомлюєш: ти приходиш в це життя один і йдеш один. І ти не повинен ні своїм батькам, ні дітям, ні чоловікові або дружині, ні родичам. Ти винен тільки собі! Тому що ти у себе один. І я зараз не про егоїзм, а про те, що коли людина займається своїм життям, у нього немає часу на те, щоб псувати його іншим. Ясна річ, що треба дбати про батьків, ясна річ, що треба дбати про дітей. Але життя своє класти до ніг іншій людині - цілковита дурниця! Покладіть життя до своїх ніг".

Традиційно літня Одеса збирає під своїм небом велику кількість зірок. Gazeta.ua вирішила провести дослідження і з'ясувати, хто ж став рекордсменом серед українських артистів за кількістю виступів в "клубній столиці". Серед вітчизняних виконавців ними стали Макс Барських, Оля Полякова та MONATIK.

Зараз ви читаєте новину «"Була б нещасною фрау з трьома дітьми і кухнею" - Оля Полякова дала відверте інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути