четвер, 20 вересня 2018 22:40

Оля Полякова перевтілилась у британську королеву
18

Оля Полякова та інші учасники "Ліги сміху" вразять новими образами
Фото: Прес-служба
Оля Полякова та інші учасники "Ліги сміху" вразять новими образами
Оля Полякова та інші учасники "Ліги сміху" вразять новими образами
Оля Полякова та інші учасники "Ліги сміху" вразять новими образами
Оля Полякова та інші учасники "Ліги сміху" вразять новими образами

21 вересня, о 20:15 на телеканалі "1+1" покажуть продовження четвертого чемпіонату України з гумору "Ліга сміху". У новому випуску глядачі побачать виступи команд разом із зірковими тренерами: "Стоянівка" під керівництвом Олі Полякової, Збірна Луганська з Євгеном Кошовим, "Стадіон Діброва" з Юрієм Ткачем і "Пішло-поїхало" на чолі з Ігорем Ласточкіним. У новому випуску Стас Боклан, Надя Дорофєєва та Влад Яма будуть тільки оцінювати виступи команд своїх конкурентів.

Темою цього етапу стануть улюблені міста, в яких мріють побувати більшість туристів. Тому "Стадіон Діброва" вирушить в імпровізовану подорож до Ріо-де Жанейро, де їх тренер і зірка проекту "Танців з зірками" Юрій Ткач виконає яскраву запальну самбу. Також гуморист зіграє типового латиноамериканського наркобарона і продемонструє бразильські способи боротьби зі злочинністю.

Під час виступу команди "Стоянівка" Оля Полякова буде нести почесний британський караул в Лондоні, а зображуючи Королеву Єлизавету II, кілька хвилин проведе на сцені стоячи на колінах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Монархи на пенсії: як зміняться Меган Маркл та Кейт Міддлтон у старості

Збірна Луганська, вирушивши в подорож по Токіо, покаже типовий день японської сім'ї сумоїстів, в якій народився занадто худий хлопчик. Тренер команди Євген Кошовий перетвориться в гейшу на ім'я Евгейша.

У другому конкурсі команди покажуть пародії на відомих людей і передачі. Так, під обстріл потраплять доктор Євген Комаровський, шоу "Руйнівники міфів", Вєрка Сердючка, а також співак і суддя проекту "Танці з зірками" MONATIK. Останнього, до речі, зіграє капітан "Стоянівки" Іван Люленов, який, виявилося, не тільки вміє добре жартувати і грати на гітарі, але і танцювати. Спеціальним гостем музичного баттла стане Віктор Павлик, який буде підспівувати командам початкові рядки своїх пісень.

У нових випусках "Ліга сміху" на "1+1" глядачі побачать продовження боротьби кращих гумористичних команд країни за кубок сезону. У наступному випуску свої гумористичні номери покажуть команди "Ніколь Кідман" з тренером Надею Дорофеєвою, "30+" і Стас Боклан, "Готелі 72" під керівництвом Влада Яма та "Вінницькі" разом з Олею Поляковою.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова перевтілилась у британську королеву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути