Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2013 08:36

Брітні Спірс закрутила новий роман

Популярна зарубіжна виконавиця Брітні Спірс недовго страждала від розставання зі своїм нареченим Джейсоном Травіком. Артистка була помічена в компанії невідомого чоловіка прямо в День всіх закоханих.

Нагадаємо, новина, що Брітні Спірс розірвала заручини зі своїм нареченим Джейсоном Травіком, з'явилася в січні. Співачка повернула колишньому нареченому обручку вартістю 90 тисяч доларів. Як з'ясувалося, у пари вже давно не складаються стосунки. Однак молоді люди хотіли почекати з офіційною заявою про розрив, владнавши особисті справи. "Джейсон і я вирішили скасувати заручини. Я буду завжди його обожнювати, і ми залишимося добрими друзями", - повідомила 31-річна співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс запропонували співати в казино за $100 млн в рік

Як з'ясувалося, каменем спотикання в стосунках пари стали діти. Близькі Спірс стверджують, що 31-річна Брітні, у якої вже є двоє хлопчиків від попереднього шлюбу, хоче народити ще дітей. А 41-річний Травік незважаючи на те, що добре ставиться до Джейдона і Шона, не хоче дітей. "Ця глава для нас закінчилася, починається нова", - заявив Травік. Він додав, що любить Спірс, незважаючи на сварку.

Мало хто міг припустити, що буквально через місяць після розставання з Травіком Брітні Спірс знову закрутить роман. Однак спритні папараці примудрилися роздобути фотографії, на яких популярна виконавиця виходить з ресторану з якимсь чоловіком. Цікаво, що співачка спіймана з кавалером прямо в День всіх закоханих.

Брітні та її супутник намагалися не привертати до себе уваги і вести себе дуже скромно. Після вечері парочка відправилася до машини, після чого зникла з виду. Як звуть нового залицяльника артистки, поки невідомо. Сама виконавиця зберігає гробове мовчання щодо нових романтичних стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс закрутила новий роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути