Ексклюзиви
пʼятниця, 08 лютого 2013 09:36

Брітні Спірс шукає кохання на сайтах знайомств

Брітні Спірс шукає кохання на сайтах знайомств
Співачка познайомилася з хлопцями, які роблять їй масу компліментів Фото: segodnya.ua

Поп-зірка Брітні Спірс переживає чергову, не найсвітлішу смугу в житті. Начебто з кар'єрою і фінансами у співачки все в повному порядку, вона укладає крупний контракт на виступи в казино Лас-Вегаса. Ось тільки чоловічого плеча поряд немає, і це Брітні трохи пригнічує.

Розрив з Джейсоном Трейвіком Спірс переживала досить болісно. В останні пару тижнів папараці застали її в досить дивних нарядах - деякі шанувальники навіть побоюються, чи не станеться зі знаменитістю новий нервовий зрив. Але, схоже, до цього не дійде. За даними таблоїдів, співачка знайшла собі захоплююче заняття.

Брітні вирішила знайти свого принца за допомогою глобальної мережі, пише National Enquirer. Ідея, можливо, не найвдаліша для поп-зірки, але, з іншого боку це, звичайно, краще, ніж голити голову наголо і бити парасольками по склу авто.

"Брітні зареєструвалася на декількох сайтах знайомств зразок MillionaireMatch.com і RichSoulMate.com, - повідомило якесь джерело з оточення зірки. - Вона познайомилася з хлопцями, які роблять їй масу компліментів. Вона спілкується і фліртує з ними в чаті". Але, зрозуміло, ні про які зустрічі в реалі мови не йде, принаймні, поки що.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс заплатить колишньому нареченому $5 млн за мовчання

"Рідні Спірс вважають, що флірт у мережі - це непогано. Принаймні, думки Брітні зайняті романтикою, - продовжує інсайдер. - Ніхто не проти, щоб вона спілкувалася онлайн, але зустріч із незнайомцем в реальному житті - це вже інша справа".

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс шукає кохання на сайтах знайомств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути