середа, 07 листопада 2012 04:09

Брітні Спірс написала книжку про таємні сторони шоу-бізнесу

Брітні Спірс написала книжку про таємні сторони шоу-бізнесу
ФОТО: http://svit24.net

Брітні Спірс вирішила самовиразитися не тільки в музиці, танцях і шоу. Тепер вона зайнялася ще й літературою? повідомляє Versii.com.

Днями стало відомо, що співачка готується до виходу своєї першої книги. В даний момент деталі не розголошуються, однак відомо, що роман заснований на реальних подіях життя поп-діви, хоча сюжет і є вигаданими. Зрозуміло, співачка розкриє чимало темних сторін і таємниць підступного і небезпечного шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс розійшлась з Джейсоном Травіком - ЗМІ

Тим часом, Брітні продовжує блищати на американському шоу The X-Factor. На вечірці на честь 12 фіналістів конкурсу Спірс з'явилася у вузькій чорній сукні. Нагадаємо, що Брітні є учасником журі в шоу поряд з відомими продюсерами Саймоном Кауэллом, Ел Ей Рідом і співачкою Демі Ловато. Нещодавно стало відомо, що в The X-Factor вона буде курирувати категорію "Тінейджери".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірз розслабляється у стоматологічному кріслі

У своєму Твіттері співачка написала: "На цьому тижні учасники мене вразили. Особливо мої "діти". Впевнена, скоро у нас запаляться нові зірки".

Визначившись з фінальної групою учасників, творці конкурсу також вибрали двох ведучих. Ними стануть Хлое Кардашьян і Маріо Лопес.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс написала книжку про таємні сторони шоу-бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути