пʼятниця, 02 березня 2012 11:47

Брітні Спірс довелося відкласти весілля через судову тяганину

Брітні Спірс довелося відкласти весілля через судову тяганину

Довгоочікуване весілля Брітні Спірс з Джейсоном Травіком, яке була заплановане на лютий цього року, зірвалося через судову тяганину співачки з її колишнім менеджером Семом Луфті.

Ще зовсім нещодавно артистка була поглинена підготовкою до найважливішої події в її житті. Однак адвокати змусили Спірс почекати з весіллям і залагодити спочатку проблеми з судом.

Нагадаємо, колишній менеджер Брітні Сем Луфті звинуватив поп-принцесу в недотриманні умов контракту, а її батьків - в наклепі. Коли у Спірс трапився нервовий зрив в 2008 році, вони стали з'ясовувати, що сталося з їхньою дочкою. І дізналися, що менеджер давав їй заборонені психотропні препарати. Зрозуміло, батьки відразу ж відлучили Сема від Брітні і подали на нього в суд.

Тепер представники обох сторін ніяк не можуть домовитися і розійтися миром, через що весілля відкладене на невизначений термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Козловський співатиме на весіллі Брітні Спірс українські народні пісні

"Весілля, зрозуміло, буде, але без галасу. Швидше за все, святкування пройде в особняку Брітні в її рідній Луїзіані. Джейсон підтримав такий вибір. Вони з Брітні не особливо засмутилися через вимушене перенесення дати весілля, їм і зарученими бути цілком непогано. До того ж, Брітні вже відчуває себе заміжньою жінкою і дуже довіряє Джейсону", - розповіло джерело з близького оточення сімейства Брітні виданню RadarOnline.

Залагодити всі формальності і обмінятися клятвами у вівтаря закохані зможуть лише після того, як ворогуючі сторони - сім'я Брітні і Сем Луфті - прийдуть до якої-небудь угоди.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс довелося відкласти весілля через судову тяганину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути