вівторок, 23 липня 2013 09:34

Британці масово святкують народження спадкоємця
28

Сотні жителів Лондона почали стікатися до Букінгемському палацу після оголошення про народження спадкоємця британського престолу. Люди тісняться біля огорожі і фотографують виставлене на загальний огляд послання, в якому йдеться про народження герцога Кембриджського, саме такий титул отримав син Вільяма і Кейт.

Зараз на площі знаходяться сотні людей, і люди продовжують приходити.

Відчути причетність до знакової події в історії британської монархії дадуть і сотням інших батьків, чиї діти з'явилися на світ в один день зі спадкоємцем. Монетний двір вже відчеканив більше двох тисяч спеціальних срібних пені, які отримають батьки малюків.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Міддлтон народила сина

Нагадаємо, первісток Кейт і Вільяма з'явився на світ в госпіталі Святої Марії в центрі Лондона о 16:24 понеділка за місцевим часом (18:24 за київським). Герцогиня Кембриджська Кейт разом з дитиною поки залишається в лікарні. За словами представників королівської сім'ї, пологи пройшли нормально, мати і син почуваються добре.

Головною інтригою в цій історії тепер залишається ім'я дитини, якій належить очолити британську монархію. Кейт і Вільям не робили жодних натяків щодо того, як планують назвати спадкоємця.

Зараз ви читаєте новину «Британці масово святкують народження спадкоємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути