четвер, 10 травня 2012 10:10

Бред Пітт став обличчям Chanel №5

Бред Пітт став обличчям Chanel №5
Актор - перший чоловік, який рекламує жіночий аромат Фото: dailymail.co.uk

Голлівудський актор і наречений Анджеліни Джолі Бред Пітт став обличчям легендарного аромату Chanel №5. Модельний дім вперше буде знімати в рекламі жіночих парфумів чоловіка.

Бред Пітт безумовно увійде в історію модельного дому Chanel як перший чоловік, що рекламує жіночий аромат. Фотосесія і зйомки відеоролика пройдуть в Лондоні на цьому тижні. Реклама, за яку Пітт, за деякими повідомленнями, отримає семизначну суму, буде випущена в кінці року. До слова, для актора це не перші зйомки в рекламі. Раніше Бред вже знімався в роликах Softbank і джинсового одягу Levi's.

До голлівудського красеня до реклами Chanel №5 були залучені виключно жінки і виключно зірки, такі як Одрі Тоту, Елі МакГроу, Катрін Деньов, Ванесса Параді, Кейт Мосс, Ніколь Кідман і Кароль Буке.

До слова, для продукції цього відомого французького бренду знімалася і Кіра Найтлі, чиї рекламні постери викликали справжній скандал. На знімках актриса демонструє ледве прикриті груди, які "відфотошопили" так, що вона стала виглядати куди більшою, ніж насправді. Тоді сама Кіра заявила, що її груди набагато менші і зажадала повернути її бюсту колишні розміри. Так чи інакше, в результаті скандалу продажі Chanel різко зросли.

Взагалі ж духам Chanel №5 вісім з гаком десятків років - ще в 1920-ті вони зробили справжню революцію в світі парфумерії. Сьогодні Chanel №5 вважається найзнаменитішим ароматом ХХ століття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бред Пітт і Анджеліна Джолі визначилися з місцем весілля

Додамо, що Бред Пітт встигає не тільки зніматися в рекламі, але і займатися весільними клопотами. Так, він і його наречена Анджеліна Джолі вибрали місце для свого весілля. Одруження відбудеться в їхньому маєток на півдні Франції. З чуток, радісна подія відбудеться 4 липня.

Нагадаємо, голлівудські актори Анджеліна Джолі і Бред Пітт після декількох років цивільного шлюбу нарешті оголосили про свої заручини, свідченням чому є каблучка з величезним діамантом, яку, як повідомляється, обрамлює "галактика менших каменів". Пітт підніс Джолі обручку і запропонував їй руку і серце. Інформацію підтвердила і прес-секретар актора Синтія Петті-Данте: "Так, це підтверджено і відбудеться в майбутньому. Ми всі дуже щасливі. Бред особисто розробляв дизайн каблучки".

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт став обличчям Chanel №5». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути