середа, 23 травня 2012 11:38

Бред Пітт шокував новинами про своє весілля

Бред Пітт шокував новинами про своє весілля
Зоряне сімейство ще не визначилося з весіллям Фото: Reuters

Голлівудський актор Бред Пітт представив на Каннському фестивалі новий фільм і шокував громадськість заявою, що він і його наречена Анджеліна Джолі так і не визначилися з датою весілля.

Взагалі-то, артист прибув до Канн, щоб представити свою нову картину "Пограбування казино". Однак про фільм швиденько всі забули, коли мова зайшла про майбутнє весілля Пітта з Анджеліною Джолі, яка, до слова, цього разу не супроводжувала майбутнього чоловіка, тому що готувалася представляти свою картину в іншому місці. Журналісти буквально засипали Пітта питаннями, на які Бред відповів просто вбивчою фразою. "Ми навіть не призначили дату. Правда. Чесне слово. Це все лише чутки. І ми все ще сподіваємося, що наше весілля зможе відбутися тоді, коли у всіх будуть рівні шлюбні права", - заявив голлівудський актор.

Можна тільки уявити, який відчули шок світські хронікери і численні шанувальники зоряної пари. Справа в тому, що Бред і Анджеліна неодноразово заявляли, що підуть до вівтаря тільки тоді, коли в Америці у всіх штатах будуть реєструвати стосунки секс-меншин. Втім, у фанатів Бранджеліни є надії вірити, що весілля відбудеться зовсім скоро, адже Барак Обама нещодавно виступив з подібною ініціативою. Однак урочиста церемонія буде можлива лише восени і лише у випадку, якщо США вдруге проголосують за Обаму.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Актори показали, яким буде весілля Джолі та Пітта

Примітно, що в тому ж інтерв'ю Бред Пітт додав, щоб, мабуть, добити шанувальників, що вони з Анджеліною "бачать певний сенс" в своїх заручинах, що, втім, зовсім не означає, що вони скоро поберуться, передає Gossip Cop. Проте деякі світські хронікери вважають, що Пітт просто темнить, бажаючи приховати подробиці майбутньої церемонії.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт шокував новинами про своє весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути