середа, 18 жовтня 2017 17:33

Боротьба за трек: гурт АГОНЬ "привласнив" пісню колишнього учасника Х-фактора

Автор: Прес-служба
 

Нещодавно підопічний музичного продюсера Вадима Лисиці артист OMUT презентував дебютний кліп на сингл "НеВыЁ". Провокаційний кліп зібрав величезну кількість коментарів, а також кілька десятків відео-каверів.

З моменту прем'єри на адресу менеджменту OMUT, а також в коментарях до відеокліпу посипалися запитання. До цього український гурт АГОНЬ (екс-учасники Quest Pistols) називали трек "НеВыЁ" своїм новим синглом.

"Дійсно, в репертуарі групи АГОНЬ є композиція мого авторства, але це трек "Провоцируй". Що стосується "НеВыЁ", то ця пісня була написана мною в лютому 2017 року і всі права на неї належать мені, - коментує ситуацію Дмитро Сисоєв (OMUT).

Автор: Прес-служба
 

- Ми вели переговори з менеджментом гурту про спільне виконання, але не прийшли до домовленності. Про сольне виконання "НеВыЁ" гуртом АГОНЬ мова ніколи не йшла. Відповісти, з якої причини АГОНЬ позиціонували цей трек, як свій новий сингл, відповісти не можу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyosha представила офіційний ремікс на сингл "Калина"

Продюсер артиста Вадим Лисиця заявив, що в разі нелегального використання даного музичного матеріалу, його команда буде діяти в рамках закону.

"Оскільки права на цю пісню знаходяться в управлінні нашого менеджменту, ми будемо попереджувати будь-які її неліцензійні публікації, аж до видалення відео з YouTube і заборони на виконання в судовому порядку", - сказав Лисиця.

Нагадаємо, що восени 2017 року Дмитро Сисоєв, під псевдонімом OMUT, почав співпрацю з музичним продюсером Вадимом Лисицею. Дебютна робота вийшла під назвою "НеВыЁ". Раніше виконавець виступив автором пісень для таких виконавців, як: Ivan Navi ("Тимчасовий релакс"), OLEINYK ("Знаешь", "Зажигать молодым"), Raketa ("Стильно"), АГОНЬ ("Провоцируй") та ін.

Зараз ви читаєте новину «Боротьба за трек: гурт АГОНЬ "привласнив" пісню колишнього учасника Х-фактора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути