Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2011 18:29

Богдан Ступка погодився би стати міністром культури на один день

 

Актор Богдан Ступка погодився б знову стати міністром культури на один день.

"Якби знову був міністром культури, став би ним на один день. 26 серпня мене призначають, 27 приносять подарунки на день народження, а 28 – хай звільняють", - розповів він журналу "Країна".

Актор зізнався, що радіє дню народженню, бо приходять друзі: "Я нікого не запрошую. Хто пам'ятає, той приходить. Хто не пам'ятає – честь і хвала".

Ступка поділився, що найкращий день народження у нього був із мамою.

"Вона народилася того ж дня, що і я, якраз напередодні Успіння. У мене біля столу стоїть ікона Успіння Пресвятої Богородиці, з Почаєва", - розповів він.

Крім того, актор назвав місця, які він найбільше любить у Києві: "Люблю театр Франка, скверик біля нього і подвір'я Софійського собору. У нас біля театру зробили фонтан, що не працював понад 20 років. Із дерев іде штучний спів птахів. Навіть такий приємно слухати. Хоча в Києві, слава Богу, птахи ще співають".

"Люблю Львів, бо я там виріс. Люблю ходити його вуличками, особливо під час дощу. Взяв парасолю, підняв комірець, галоші одягнув – і пішов під дощем. Зараз рідко так ходжу. Але ходжу", - поділився актор.

Про спогади із дитинства Богдан Ступка розповідає у новому номері журналу "Країна" № 34 (87) за 9 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Богдан Ступка погодився би стати міністром культури на один день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути