четвер, 08 вересня 2011 20:31

Богдан Ступка не завжди подобався жінкам

Автор: Фото: Наталя Чубенко
 

Чоловік має бути цікавим. Таку думку журналу "Країна" висловив актор Богдан Ступка.

Не завжди подобався жінкам. Якийсь гострий я був, некрасивий. Ну, так до себе ставився. У собі не подобалося все: не такий ніс, очі, вуха. Ніколи не був красивий, і тепер не красивий", - зізнався він.

Жінка може створити мужчину, а може його кинути під ноги. Усе, як захоче жінка", - наголосив Ступка і розказав про свою колишню дівчину зі Львову.

"Мужчина має бути цікавий. Колись у Львові зустрічався з однією баришнею. Вона подзвонила, сказала, що попала під трамвай. А я закоханий був, романтичний, поїхав до неї. Кинув пари, біг за тим трамваєм, на ходу скакав, ледь не втрапив під колеса", - розповів актор.

"Приїжджаю до того особнячка, заходжу. Чую – шум, гам. Тоді було дуже модно старим кавалєрам шукати собі пару – молоденьких, красивих. Оці старі кавалєри, років 40, 45, і вона – з бокалом коньячку регоче. І я тут відчиняю двері, зелений. Вона так на мене подивилась і сказала: "Боже, який ти наївний, ти як на долоні. Тебе видно наскрізь. Мужчина повинен бути загадковий". І от я став загадковий", - додав він.

Про стосунки із дружиною Богдан Ступка розповідає у новому номері журналу "Країна" № 34 (87) за 9 вересня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Богдан Ступка не завжди подобався жінкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути