вівторок, 30 серпня 2011 13:24

Богдан Ступка любить розказувати анекдоти
5

Фото: Фото: Наталія Чубенко

Український актор, художній керівник київського театру імені Франка Богдан Ступка любить розказувати анекдоти. Про це зізналась його секретарка Марина Панчук.

"Коли йшла сюди працювати, боялася, що Богдан Сильвестрович дуже суворий. А він такий добрий, що все прощає. Анекдоти постійно розказує. Коли без настрою - зачиниться в кабінеті, читає газети й просить не турбувати. Ніколи не бачила, щоб він злився чи кричав. Не любить, коли до нього російською говорять", - зазначила вона.

Ступка підтвердив це і розказав анекдот про останню стадію склерозу: "Старший пан домовився з красивою жінкою, заплатив їй гроші. Вона дала йому адресу, підготувалась. Чоловік заходить, жінка лежить з брителічками вся, чекає. Починає його роздягати, лягає з ним у ліжко. Він підсувається до неї, весь голенький і раптом зупиняється: забув, чого прийшов. Встає, вдягається, виходить. "Ну що з нього візьмеш, старенький, чого я буду мучитися. Гроші заплатив, хай йде", - думає жінка. На вулиці згадує, чого приходив. Хоче вернутися назад, але забуває адресу".

Нагадаємо, у суботу, 27 серпня актор відсвяткував своє 70-річчя.

"День народження — це старість. Моя мама народилась в один день зі мною напередодні Успіння. На моєму столі у кутку у робочому кабінеті в театрі Франка стоїть привезена з Почаєва ікона Божої Матері. Найкращі дні народження з мамою були. Зараз радію, що приходять друзі й рідні. Нікого не запрошую. Приходить, хто пам'ятає", - зазначив Ступка напередодні ювілею.

Святкувати День народження почали ближче полудня. Біля Національного театру ім. Франка Богдана Ступку зустріли зо 50 його працівників у вишиванках з повітряними кульками й квітами. Просто на порозі налили Ступці 50 грамів коньяку. Подарували шоколадну маску та іграшкового вовка з мультфільму "Ну, постривай!".

У холі театру накрили столи з голубцями, курячим шашликом, коньяком, віскі. Увечері Богдан Сильвестрович святкував з родиною у рибному ресторані "Да Вінчі" на Андріївському узвозі.

"Всі Дні народження тут святкуємо. Цього разу зібралось до десяти людей, тільки найближча рідня. Дарували дорогі напої і море квітів. Дідусь не любить, коли приносять ювелірні прикраси та дорогоцінне каміння. Під кінець дня Богдан Сильвестрович був трохи замучений, бо вік уже. 7 жовтня плануємо офіційне святкування. Буде велике театралізоване шоу. Я роблю фонограму, під яку на піску малюватимуть історію знайомства бабусі та дідуся", - розказав онук Ступки Дмитро.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Ступка любить розказувати анекдоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути