вівторок, 20 грудня 2011 09:30

Білозір святкуватиме Новий рік в Альпах на лижах

Білозір святкуватиме Новий рік в Альпах на лижах

Депутатка від фракції "НУНС" Оксана Білозір відсвяткує Новий рік в австрійських Альпах, а "регіонал" Анатолій Кінах в Києві. Про це політики розповіли в коментарі Gazeta.ua.

"Я Новий рік завжди святкую в горах. Цього разу це будуть австрійські Альпи. Ми виходимо, розпалюємо багаття, беремо пляшку шампанського і мандаринки. В Альпах будемо кататися на лижах. Ми лижники. Я на чорних трасах не їжджу ніколи, бо люблю отримувати насолоду. Екстриму не маю права мати. Бо якщо не дай Боже щось зі мною трапиться, то в першу чергу постраждає моя родина. Тому я завжди повинна бути у формі і катаюсь на нормальних трасах. Любимо підніматися на одну гірку і по трьох-чотирьох країнах погуляти", - відмітила співачка.

Оксана Білозір перший раз із лиж впала.

"Пам'ятаю, як вперше стала на лижі і в мене нічого не вийшло. З мене всі сміялися, я піднімалася, ставала на лижі і знову падала. Але за три дні я навчилася і поїхала", - радіє депутатка.

А от для Анатолія Кінаха Новий рік як день народження, тому він святкуватиме його в Україні.

"Не можу святкувати його ніде окрім рідної землі, тільки поряд із чарівною половинкою, Марінкою, доньками та внуками. Це такий ковток кисню, якого потім вистачає на довго", - зізнався "регіонал".

Колись свято Анатолій Кирилович відзначав по-сільському.

"Я ж народився і виріс в українському селі, яке було засноване ще козаками Богдана Хмельницького. Тому в нас із тих часів ще залишилось багато традицій. Ми з друзями ходили по вулиці і під хатами кричали типу "Дай ковбасу не то хату рознесу". Господар виходив і щось нам давав. Шкода, що такого зараз вже нема", - засмутився Кінах.

Зараз ви читаєте новину «Білозір святкуватиме Новий рік в Альпах на лижах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути