Ексклюзиви
четвер, 17 березня 2011 17:59

Білик не сподобались поцілунки фаната
21

Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua

Вчора у столичному палаці "Україна" відбувся концерт київської співачки Ірини Білик "Моя любов". На концерт прийшов співак Олександр Пономарьов, Павло Зібров, Андрій Кравчук, скрипалька Асія Ахат, продюсер Володимир Бебешко та поет Юрій Рибчинський. Прийшов і син співачки Гліб. Він разом з друзями сидів в оркестровій ямі на додаткових стільцях.

Концерт почали з півгодинним запізненням. Ірина Білик вийшла на сцену у чорній сукні та чорній шапці з балабоном.

"Вдячна, що ми прийшли послухати музику мою та моїх друзів. Сьогодні виконаю пісні, які писала протягом багатьох років, але через різні обставини ніколи їх не виконувала. Наш концерт буде трохи схожий на репетицію", - сказала Ірина Білик.

Після кожної пісні співачці дарували квіти. Коли чоловік у сірому костюмі піднявся на сцену і намагався поцілувати Ірину, вона відвернулася від нього.

"Не буду з усіма цілуватися. Зараз епідемія грипу, а в мене ще 16 концертів", - пояснила співачка.

"Люблю усі квіти. Та найбільше подобаються маленькі букети з однієї гвоздики. Ці квіти говорять про те, що людина хотіла зробити мені щось приємне", - додала співачка.

Співачка виступала у вбранні від дизайнерок Олени Бернацької та Катерини Шаховської. Переодягалася 6 разів. Разом з нею на сцені виступав балет з 10 хлопців і дівчат. Один із танцівників носив Ірину на руках, вона його обіймала та цілувала.

"Перед туром мені дзвонив Сергій Зверєв. Побажав удачі, сказав, що ревнує. Планувала запросити його на концерт, хотіла, щоб грав на електрогітарі. Також співати мала Оля Горбачова. Та режисер шоу Максим Паперник сказав, що тоді порушиться концепція виступу, тому весь концерт взяла на себе", - розповіла співачка.

Зараз ви читаєте новину «Білик не сподобались поцілунки фаната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути