вівторок, 11 січня 2022 18:26

Без спорту і з тортом: як Джамала підтримує форму після схуднення
5

Артистка Джамала поділилася з підписниками, яких правил дотримується в харчуванні. Торік зірка оголосила про намір схуднути на 10 кг. Після цього вона проконсультувалася з дієтологом, здала необхідні аналізи та почала займатися спортом і здоровим харчуванням.

Тепер вирішила розповісти, чого їй вдалося досягнути за рік і як підтримує форму. Опублікувала розлогий допис в Instagram. За словами Джамали, в неї не було заборон. Співачка просто змінила ставлення до їжі.

"Переважно всі дієти закінчуються зривом. Часто кілограми навіть після класного результату не тільки повертаються, а й множаться. Я на березі вирішила, що мене дратує слово "дієта", тож зайвий раз його уникала", - написала вона.

Та все ж зірка має певні правила в харчуванні.

"Сьогодні, якщо мені хочеться (а мені постійно хочеться) піцу, пасту, бургер, я їм їх, але в першій половині дня. Ідеальне комбо м'ясо і тісто? В першій половині дня", - поділилася Джа.

Снідає виконавиця двома яйцями, половинкою авокадо, хлібцем з безлактозним сиром, огірцем та кавою без молока і цукру.

Артистка Джамала розповіла, як підтримує форму після схуднення
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Артистка Джамала розповіла, як підтримує форму після схуднення
Артистка Джамала розповіла, як підтримує форму після схуднення
Артистка Джамала розповіла, як підтримує форму після схуднення
Артистка Джамала розповіла, як підтримує форму після схуднення

У солодощах Джамала собі не відмовляє, але надає перевагу шоколаду із вмістом 75% какао-бобів. Або може з'їсти шматок торту, але - до 14:00.

"Після "Танців із зірками" та сезону концертів я не займаюсь спортом. Спорту – нуль. Тож і в харчуванні намагаюсь менше собі дозволяти. Але я дуже активна", - додала співачка.

Коли артистка починала худнути, то важила 69 кг. Із правилами у харчуванні їй вдалося скинути 12 кг.

"Нові правила привели мене до позначки в 57 кілограмів (до речі, моя студентська вага). Сьогодні, після свят, я важу 58-59 кілограми (привіт, салати з картоплею та морквою, які мені не рекомендовані, а разом з ними - борошно, молочні вироби, червоне м'ясо і, звісно, солодке)", - зізналася вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти вічної молодості від Джей Ло та пружної шкіри від Візерспун: які beauty-секрети мають зірки

Джамала додала: "головний висновок - важливо тримати баланс шкідливого і корисного".

Виконавиця 38-річна Джамала влаштовувала відпустку. Зірка разом з чоловіком Бекіром вирушала на відпочинок до Італії в листопаді.

Пара помилувалася місцевими історичними пам'ятками, поласувала піцою та відвідала діючий вулкан Везувій. А потім співачка поділилася кадрами з фотосесії на тлі руїн Помпеї.

Зараз ви читаєте новину «Без спорту і з тортом: як Джамала підтримує форму після схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути