вівторок, 29 листопада 2022 04:00

Без кінопроєктів і концертів через війну. На які кошти живуть українські зірки
3

Від початку повномасштабного вторгнення представники українського шоубізнесу значно втратили заробітки.

Артисти дають благодійні концерти, актори менше знімаються через зупинку кінопроєктів, а гроші знаменитостей переважно йдуть на допомогу в боротьбі з російськими окупантами. На які кошти живуть українські зірки, дізнавайтеся в матеріалі.

Родина акторки Наталки Денисенко зараз майже не залучена до зйомок фільмів чи серіалів. Але певний заробіток вона має, хоч і не в таких розмірах, як до повномасштабної війни. А її чоловік-колега Андрій Федінчик служить у лавах Збройних сил України. Він теж має зарплату, хоча через відсутність військового досвіду оклад у нього мінімальний. Зараз родина Денисенко живе переважно на заощадження, які їм із чоловіком вдалося відкласти до початку російського вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча різко звернулася до українців, які хизуються життям за кордоном

Родина акторки Наталки Денисенко зараз майже не залучена до зйомок фільмів чи серіалів
Фото: instagram.com/natalka_denisenko
Артистка Тоня Матвієнко зізнавалася, що після 24 лютого її разом з коханим Арсеном Мірзояном концертна діяльність припинила приносити дохід
Телеведуча Василіса Фролова зараз живе з чоловіком і сином в Дубаї

Артистка Тоня Матвієнко зізнавалася, що після 24 лютого її разом з коханим Арсеном Мірзояном концертна діяльність припинила приносити дохід. Зараз зірка живе з донькою у Великій Британії. Вона отримує соціальні виплати, на які вони і живуть. Співачка намагається ще відкласти якісь кошти, аби привезти їх до України, передає ТСН.

Телеведуча Василіса Фролова зараз живе з чоловіком і сином в Дубаї. Вона повністю втратила заробіток через війну РФ проти України. Але знаменитість за кордоном забезпечує чоловік, який працює у Warner Brothers.

Під час концертів зірки часто страждають від неадекватних вчинків їхніх фанатів. Шанувальники намагаються будь-яким чином привернути увагу свого кумира.

Тому вдаються до відчайдушних витівок. Зокрема, прихильник британського співака Гаррі Стайлза вирішив кинути на сцену маленькі цукерки. Одна з них влучила артисту просто в око. Через цю витівку Стайлз одразу здригнувся, схилив голову до низу й почав терти око. Знаменитість відіграв концерт, але око не розплющував.

Зараз ви читаєте новину «Без кінопроєктів і концертів через війну. На які кошти живуть українські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути