вівторок, 08 січня 2013 17:30

Вагітна Кім Кардаш'ян пірнула з головою в роботу

Світська левиця Кім Кардаш'ян зараз буквально літає на крилах щастя. Зірка чекає на первістка, проте цікавий стан не заважає їй захоплено займатися роботою. Минулого тижня Кім блиснула на фестивалі в Канаді, а на вихідних відправилася в Майямі на зйомки нового випуску свого реаліті-шоу. За словами приятелів, зараз робочий графік Кардаш'ян забитий вщент.

Днями Кім виступила в якості ведучої вечірки ICED Festival в Калгарі, Канада. Майбутня матуся блищала в строгому чорному костюмі і прозорій чорній блузці. А вже в неділю зірка повернулася до Флориди, де проходять знімки епізодів реаліті-шоу "Kourtney and Kim Take Miami".

Зараз знаменитість перебуває на першому триместрі цікавого стану. Як зізнавалася раніше Кім, в перші кілька тижнів вона відчувала легке нездужання, але зараз повна сил і енергії. Поки зміни у фігурі діви не занадто помітні, але знаменитість вже потурбувалася питанням контролю набору ваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян прокладає дорогу у велике кіно

У бесіді з кореспондентом E! Кардаш'ян розповіла, що попросила допомоги у екс-тренера Мадонни Трейсі Андерсон. "Вона допоможе мені скласти план тренувань, щоб я залишалася енергійною, здоровою, і, що найважливіше, підібрати вправи, абсолютно безпечні для малюка".

Тим часом щасливий майбутній татусь Каньє Вест теж весь у клопотах. Музикант працює над композицією, присвяченою спадкоємцю. Причому до запису пісні він має намір залучити Кім. За чутками, наприкінці січня закохана пара засяде на кілька днів у студії, щоб записати хіт для свого малюка.

Відзначимо, про цікавий стан Кім публіці повідомив Вест в ході свого виступу в Атлантік-Сіті. Репер зазначив, що це "найбільш приголомшлива річ".

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кім Кардаш'ян пірнула з головою в роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути