вівторок, 12 липня 2011 12:27

Вагітна Карла Бруні вийшла на пляж в бікіні
8

Перша леді Франції Карла Бруні досі офіційно не оголошувала про швидке поповнення в родині. Проте зростаючий живіт колишньої моделі складно не помітити. Особливо коли мадам Саркозі з'являється на пляжі в бікіні.

Звісно, перша леді Франції навряд чи дозволить собі відверті фотосесії в стилі "Демі Мур для Harper's Bazaar". Але цікавість публіки вже задоволена. Напередодні папараці вдалося зробити знімки Карли в той момент, коли вона прямувала до моря. Останній тиждень президентське подружжя відпочиває в резиденції форт Брегансон.

Як видно на знімках, живіт у Бруні досить акуратний. Якщо вірити народним прикметам, то Карла чекає на хлопчика. Батько Ніколя Саркозі раніше повідомив, що пара не хоче дізнаватися стать дитини, але він упевнений, що це буде дочка. Букмекери не упускають можливості зробити ставки. Нарешті, вже не раз висловлювалися припущення, що у подружжя Саркозі народиться двійня.

Сама майбутня матуся зберігає таємниче мовчання. Можливо, лише після пологів в одному зі світських видань Франції з'явиться детальне інтерв'ю, в якому Карла розповість, чи мучилась вона від токсикозу і якої дієти дотримувалася. Хоча подейкують, особливих змін в раціоні першої леді, яка раніше аж ніяк не ставила собі серйозних обмежень, не спостерігається. Ось тільки в форт Брегансон на прохання Бруні нещодавно було доставлено 3000 шоколадних батончиків.

Зараз колишня модель знаходиться приблизно на шостому місяці вагітності. Народження спадкоємця (або спадкоємців) очікується в жовтні. Таким чином, Ніколя Саркозі однозначно увійде в новітню історію Франції як перший президент, який став батьком під час перебування біля керма держави. При цьому у президента вже троє синів, а Карла виховує 10-річного сина Орельєна від стосунків з філософом Рафаелем Ентховеном.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Карла Бруні вийшла на пляж в бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути