вівторок, 17 травня 2011 15:24

Батько Саркозі впевнений, що вагітна Карла Бруні чекає на дівчинку

Батько Саркозі впевнений, що вагітна Карла Бруні чекає на дівчинку

Перша дама Франції Карла Бруні чекає на дитину. Інформацію про вагітність дружини Ніколя Саркозі підтвердив в інтерв'ю німецькій Bild батько французького президента, Пал Саркозі. Він розповів, що батьки поки не знають, якої статі дитина, але висловив упевненість, що це буде дівчинка, "така ж красива, як Карла".

Мати Бруні, 81-річна Маріса Боріні (Бруні-Тедескі) теж встигла похвалитися родичам, що найближчим часом знову стане бабусею. Сама Бруні напередодні в прямому ефірі французького телеканалу не підтвердила і не спростувала інформацію про свою вагітність, повідомляє РБК.

Перші чутки про те, що дружина президента Франції готується стати матір'ю, з'явилися в пресі в кінці квітня 2011 року.

Непрямими доказами версії про вагітність називалися, зокрема, небажання Бруні з'являтися на публіці, а також те, що вона відклала запис свого нового альбому (дружина Саркозі вже встигла випустити три пластинки). Тим не менш, чутки про вагітність Карли Бруні не підтверджували ані вона сама, ані її чоловік, ані їхні офіційні представники.

Нещодавно дружина глави Франції відмовилася від поїздки на Каннський кінофестиваль, пояснивши своє рішення "особистими і професійними причинами". Після цієї заяви Бруні журналісти знову відзначили, що чутки про її вагітність в найближчий час можуть підтвердитися. Більше того, видання The Daily Telegraph навіть опублікувало замітку, в якій назвало ймовірну дату пологів - осінь 2011 року, пише Lenta.ru.

Зазначимо, що в 2001р. у Бруні народився син Орельєн від 23-річного студента Рафаеля Ентовена. У Ніколя Саркозі є три сини від перших двох шлюбів - П'єр, Жан і Луї.

Нагадаємо, що президент Франції одружився з відомою італійською фотомоделлю та співачкою Бруні 2 лютого 2008р. У тому ж році дружина глави держави отримала французьке громадянство.

Серед колишніх коханих Бруні були такі особистості, як лідер групи Rolling Stones Мік Джаггер, актори Венсан Перес і Кевін Костнер, блюзмен Ерік Клептон і колишній прем'єр-міністр Франції Лоран Фабьюс.

Зараз ви читаєте новину «Батько Саркозі впевнений, що вагітна Карла Бруні чекає на дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути