вівторок, 05 липня 2011 15:34

Саркозі вивіз вагітну Бруні до моря

Напередодні президент Франції Ніколя Саркозі влаштував собі та дружині Карлі Бруні невеликий відпочинок. Подружжя відпочило в резиденції Форт Брегансон, що поруч з Середземним морем, неподалік від Сен-Тропе.

Папараці вдалося зробити серію знімків першої пари країни під час відпочинку. Вони купалися, засмагали і прогулювалися по пляжу. За спокоєм подружжя ретельно стежили декілька охоронців, але фотографи виявилися досить винахідливі.

Останнім часом вагітна Бруні рідко з'являється на людях. Колишня модель відсунула випуск наступного альбому і пропустила найгучніші світські події сезону: Каннський кінофестиваль і весілля князя Монако.

За оцінками оглядачів, Карла майже повністю відійшла від виконання обов'язків першої леді та зосередилася на майбутньому материнстві.

За деякими даними, подружжя Саркозі чекає на появу сина. Малюк повинен народитися в жовтні. Нагадаємо, у 43-річної Бруні росте 10-річний позашлюбний син Орельєн від філософа Рафаеля Ентовена. У Ніколя Саркозі від попередніх шлюбів троє синів.

Резиденція Форт Брегансон ніколи не користувалася особливою популярністю у французьких президентів. Її високі стіни привносять дух в'язниці, що особливо охороняється. Шарль де Голль свого часу витримав тут тільки одну ніч, після чого поїхав звідти, нарікаючи на дуже маленьку ліжко і безліч комарів. Зрідка в Брегансоні з'являвся Франсуа Міттеран. Жак Ширак був налаштований більш поблажливо, зате Саркозі з завидною регулярністю влаштовує собі вихідні в резиденції.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі вивіз вагітну Бруні до моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути