понеділок, 15 серпня 2022 16:07

Бену Аффлеку – 50: культові ролі оскароносного актора
10

Сьогодні, 15 серпня, американський актор, сценарист і режисер Бен Аффлек святкує ювілей. Йому виповнюється 50 років.

Перед тим, як стати популярним актором, Аффлек працював прибиральником, барменом, автомеханіком. Кар'єру в кіно розпочав зі знімання в рекламі. А перша його серйозна роль була в стрічці "Розумник Вілл Гантінґ". Саме участь у цьому фільмі принесла славу й перший "Оскар" за сценарій до картини, який написав разом з другом-колегою Меттом Деймоном.

Зі святкової нагоди підготували найкращі ролі сьогоднішнього іменинника.

15 серпня американському актору, сценаристу і режисеру Бену Аффлеку виповнюється 50 років
Фото: eastnews.ua
У липні актор одружився з американською артисткою Дженніфер Лопес
15 серпня американському актору, сценаристу і режисеру Бену Аффлеку виповнюється 50 років
У липні актор одружився з американською артисткою Дженніфер Лопес
15 серпня американському актору, сценаристу і режисеру Бену Аффлеку виповнюється 50 років

"Зникла" (2014)

У центрі сюжету подружня пара, яка скоро мала відсвяткувати річницю весілля. Але дружина головного героя раптово зникає, а в будинку залишаються сліди крові й ланцюжок "ключів". За час пошуків коханої чоловікові доведеться розкрити кілька таємниць про себе.

"Розумник Вілл Гантінґ" (1997)

У фільмі розповідають про 20-річного вундеркінда Вілла Гантінґа, який раз у раз вплутується в неприємні історії. Після арешту за чергову бійку професор математики бере його під опіку, але за однієї умови: Вілл має пройти курс психотерапії. Сеанси "перевиховання", що почалися з недовіри, поступово переростають у дружбу між Віллом і наставником.

"Бетмен проти Супермена: На світанку справедливості" (2016)

У цій стрічці Аффлек виконав роль Бетмена. Любителі коміксів були проти, щоб Аффлек грав головну роль, тому навіть створили петицію на сайті кінокомпанії. Але ця ідея провалилася, тому сьогоднішній іменинник знявся у фільмі.

"Остання дуель" (2021)

Нормандський лицар Жан де Карруж після повернення з війни дізнається, що його сусід і суперник Жак Ле Ґрі зґвалтував його дружину Маргарит. Однак з'ясувалося, що в Ле Ґрі сильні союзники. Словам жінки ніхто не вірить і Карруж звертається по допомогу особисто до короля Франції Карла VI. У цьому фільмі Аффлек зіграв роль графа П'єра Д'аленсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала акторкою завдяки скандалу: популярні ролі іменинниці Шарліз Терон

"Глибокі води" (2022)

Подружжя Вік і Мелінда мають все, про що можна мріяти – дитина, будинок, друзі, успішний бізнес. Але і в їхній сімейній шафі є "скелети". Мелінда зраджує чоловікові, а він їй все пробачає. Одного разу одного з коханців жінки знаходять мертвим. І тоді життя подружжя змінюється.

Зіркове подружжя Дженніфер Лопес і Бен Аффлек проводять медовий місяць у Європі. Пару зазнімкували під час прогулянки в Парижі. Американських артистів помітили біля Лувру 24 липня. А також пару заскочили в ресторані Christian Dior, де святкували день народження співачки.

Джей Ло обрала для прогулянки рожевий сарафан від Reformation Stassie, який підкреслював декольте. Доповнила образ рожевою сумкою Valentino. Волосся артистка зібрала в хвіст. Аффлек був одягнений у блакитну сорочку, сині штани й потерті коричневі туфлі.

Зараз ви читаєте новину «Бену Аффлеку – 50: культові ролі оскароносного актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути