неділя, 23 травня 2010 17:16

Бекхеми розфарбували собаці нігті (ФОТО)
5

Фото: dailymail.co.uk
Вікторія Бекхем, 36 років, зробила своєму домашньому вихованцеві - бульдогу Коко - манікюр. На кігті тварини наділи спеціальні рожеві ковпачки. Вони оберігають лапи Коко від застрявання в тріщинах на дорогах, а також допомагають родині зберегти меблі і килими у самому будинку неушкодженими. Манікюр зробили у Лос-Анджелесі, США, тиждень тому. Кажуть, Коко не надто щаслива через такий вигляд.

Обновку вдалось побачити, коли собаку прогулював помічник Бекхемів. У той самий час подружжя завозило сина Брукліна, 11, на скейтборд. В авто чітко видно також, що Вікторія ласує величезним сандвічем. Хоча не раз казала, що намагається уникати вуглеводів та перейти на легкі салати. Вона мати трьох синів. Подружжя давно хотіло дівчинку. Подейкують, що Вікторія хоче народжувати знов.


Крім рожевого, для домашніх улюбленців майстри манікюру пропонують ковпачки бежевого, блакитного та фіолетового кольорів. Такий манікюр для тварин став напрочуд популярним серед власників кішок і собак у Голлівуді.


Родина мешкає у США ось уже три роки, відколи Девід став гравцем місцевого клубу "Лос-Анджелес Ґелексі". Попри те, що футболіст ось уже рік як грає в оренді в італійському "Мілані", родина досі живе у Сполучених Штатах.

Вікторія, колишня співачка гурту "Спайз Ґьолз" подарувала бульдога своєму чоловікові, Девідові Бекгему, 35, на Різдво. Оскільки Девід - півзахисник збірної Англії з футболу, бульдог підходить йому найбільше. Це один з символів національної команди.

Gazeta.ua за матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Бекхеми розфарбували собаці нігті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути